28 Ocak 2014

Üçüncü Yılın Ardından

07harfli blog 3. yaşında... Bu blogu açarken ikimizin de aklında bu günleri görmek daha doğrusu görebilmek pek yoktu. İkimiz de "1-2 yıl yazar, sonra sıkılırız herhalde." diye düşünüyorduk ama geçen senelerin ardından sıkılmak bir kenara çok daha büyük bir zevkle yazmaya devam ediyoruz ki 3. yaşımız için hazırladığımız görselde de yer aldığı gibi artık "1,2,3 oldu; bırakması güç oldu." Bu iş artık nerede biter, nerede bırakırız bilmiyoruz ama bugünleri görebildiğimiz için biz son derece mutluyuz.

Tabii tüm bu güzel hisleri ifade ederken geçtiğimiz yıla dönük olarak bir özeleştiri yapmamız gerektiğinin de farkındayız. Çünkü geçtiğimiz yılı diğer 2 yıl kadar aktif bir şekilde değerlendiremedik. Hem paylaştığımız yazı sayısı olarak hem de gerçek hayata dönük yaptığımız projeler açısından... Bu noktada mezuniyet telaşı, iş koşturmacası gibi sayabileceğimiz pek çok neden var ama sizlere bahaneler sunmak yerine daha iyi bir 07harfli Blog sunmayı her zaman tercih ederiz. Bu yüzden geçtiğimiz yılki tempo düşüklüğümüz için sadece affınıza sığınıyor, bu yıl geçtiğimiz yılı telafi edebilmeyi umuyoruz.

Bizim düşük tempoda tamamladığımız bu yılda sizler ise bize desteğinizi hiç kesmediniz. Bugüne kadar 3 yılda toplam 511 yayın paylaşmış ve 182 bin görüntüleme almışız. Yayınların 130'u ve görüntülemelerin 50 bini son seneye ait... Ortalamaya baktığımızda yayınlarımız diğer iki seneden daha fazla kişiye ulaşmış. Gösterdiğiniz bu ilgi ve 3 yıldır verdiğiniz destek için siz değerli takipçilerimize teşekkür ediyoruz. Daha nice 3 seneyi birlikte Antalya ve Antalyaspor sevdası peşinde geçirmek dileğiyle...



07harfli Blog





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...