09 Ocak 2014

TRANSFER | Serikli Giray Kaçar

"Her Antalyalı gibi Antalyaspor'un formasını giymek ve en iyi şekilde taşımak her zaman hayalimdi. Bana inananları, güvenenleri mahcup etmeyeceğim. İyi bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Hedefi olan bir takımda forma giyeceğim."



Trabzonspor'da çalkantılı bir futbol döneminden sonra Antalyaspor'a gelen hemşerimiz Giray'ın açıklamaları bunlar. Antalyaspor'un en büyük problemlerinden biri olan, futbolcuların ruhsuzluğu düşünüldüğünde, Antalyalı olması ve bu şekilde bir açıklama yapması beni bu transferde heyecanlandıran olay oldu.

Giray'ın Trabzon geçmişi, hem takım içerisinden hem de kendi sağlığı açısından pek parlak değil. Takım içi olaylarına, kadro dışı bırakılmasına pek girmiyorum ama daha önce kalp rahatsızlığından dolayı futbola ara vermişliği var. Daha sonra Amerika'dan aldığı oynayabilir raporu ile sahalara döndü Giray.

Giray transferinin olumlu tarafı ise, ihtiyaç olan yere yönelik yapılan transfer. Defans sorunumuz büyüktü, inşallah Giray bu soruna bir çare olur.

Memleketine hoşgeldin Giray.


  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...