04 Ocak 2014

Antalyaspor'un Adını Kirletmeyin

Antalyaspor başkanı Gültekin Gencer hakkında aslında kasım ayında falan yazmayı planlamıştık birşeyler. Düşüncemiz şuydu, Başkan gerçekten hazırlanmadan girmişti seçime, Akıncıoğlu'nun nasıl bir kasa bıraktığını bilmiyorduk, hocası olmayan bir kulüptük ve Antalyaspor taraftarı artık patlama noktasına gelmişti.

Antalyaspor taraftarının bir kısmı bunun farkındaydı aslında... Ondan dolayı ilk seneyi çoğunluğumuz kümede kalmanın başarı olarak sayılacağını dile getirdik hep. Hatta bunu özellikle sosyal medya üzerinden sürekli dillendirdik başkana ki, çok fazla risk almasına gerek yok kümede kalmaya yönelik bir tutum sergileyelim ilk senesinden diye.


Sezon başında Baroslar, Insalar, Wedersonlar, Serkan Balcılar alındığı zaman kimileri fazla mı açılıyoruz acaba diye düşünmeye başlamıştı. Çünkü normaldi, 5 sene boyunca 1 kuruş para harcamadığımız bir transfer politikası görüyordu taraftar şimdi böyle bir olay fazla geliyordu. 

Neyse uzatmaya gerek yok, olan oldu bu saydığım isimlerden bana göre çoğunluğu da yararlı oldu takıma da zarar etmemiş olduk Baros dışında. Şimdi önümüzde bir transfer dönemi daha var ancak ne yazık ki pek de hoş başlamadık bu döneme.

Bu döneme pek hoş başlamadık derken, alınan giden futbolculardan, bunlara ödenen paralardan, ya da ayrılan futbolcunun zararından veyahut yerinin dolduramayışından değil sıkıntı. Antalyaspor ne yazık ki Gültekin Gencer'in açıklamalarından dolayı imaj kaybetti. Adı sürekli basında yer alan ancak ne yazık ki anlaştık denilen futbolcuların, iki üç gün sonra başka takımlarla anlaştığına dair gelen haberler, yine anlaştık denilen futbolcuların başka takımlara gitme hevesinin olması ve bu tür şeyler.

Gültekin Gencer'in bu yönü elbette eleştirilmelidir ki ben Gencer'in basında adının çok geçmesini istediğinden böyle olayların yaşandığını düşünenlerdenim. Ancak başkan Gencer ne yazık ki bunları yaparken Antalyaspor adının kirlenmesi ile sonuçlanacak olaylara da devam ediyor.

En son blog postta Antalyaspor adının siyasete bulaşmasının ne kadar iğrenç bir şey olduğundan bahsetmiştik. Bu fikrimizde Antalyaspor kulübü varoldukça değişmeyecektir. Gerekli tepkilerimizi de gösterdik zaten. Bu siyaset lekesi daha eskimeden bir de transfer görüşmelerine Olgun Peker, yani 3 Temmuz şike sürecinde adı en çok geçenlerin başında yer alan insanla gidiliyor olması hepimizi sarstı. Evet biz hep diyoruz, Antalyaspor'un kirli işlerler, kirli isimlerle adının anılması bile bizi kahreder. 

Antalyaspor taraftarı Gültekin Gencer'den çok fazla birşey beklemiyor. Antalyaspor taraftarı, takımının isminin yine sadece Antalyaspor olmasını, armasının reklam tabelası olarak kullanılmamasının, Antalyaspor takımının sahalarda onuruyla futbol oynamasını istiyor.

Bizim gözümüz kupalarda, şampiyonluklarda değil iki gözüm.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...