15 Şubat 2014

STSL 20. Hafta Bursaspor (D) | Hoşgeldin E-Bilet

Bursa Atatürk deplasmanına son kez deplasman yapma şansım bu maçtı. 2 sene önceki gidişimizde baya bir gezmiştik Bursa'yı, bu kez finallerin, bütlerin ve umarım son kez yaşamış olduğum ders seçme stresinden üzerine yine bir Bursa deplasmanı şansı çıkınca karşıma kaçıramazdım. 



Bir gün önce Antalyaspor kafilesi ile gittim Bursa'ya. Bu kez Özgün yoktu ama onun kadar değer verdiğim 8-10 arkadaşımızla beraber Bursa'da idik. 2 sene önce maç günü İznik'e gitmiştik, maça çok kısa süre kala stada varmıştık ancak bu sefer maç günü Bursa sokaklarında idik ve Bursa halkının Bursaspor'a olan ilgisini yakinen görmüş olduk. Bursaspor atkılı, formalı insanlar zaten çok fazla idi ancak, bir alışveriş merkezi güvenliği olan kadının "akşam maça gidicem de forma yok yanımda nasıl yapsak" diye arkadaşına dert yanması, Bursaspor'un şampiyonluğu nasıl kazandığını bir kez daha gösterdi bize.

Maç hakkında kendi fikrimi yazmam gerekirse, Bursaspor'u bu şekilde bulmuşken yenmemiz lazımdı. Geçen hafta Galatasaray'dan 6 gol yemiş bir Bursaspor'un olanca gücü ile bize saldıracağını düşünüyordum, erken yediğimiz gol ile korkmaya da başladım ancak golden sonra durulan Bursaspor'u görünce bu maçtan en az bir puan çıkaracağımıza inancım geldi. Belki buna da, Bursa'dan hep puanla dönen bir Antalyaspor'un olduğunu da bilmem etkili olabilir. 


İlk yarıda Emrah'ın şutundan sonra Bursasporlu oyuncunun eline çarpan topu görmeyen hakem, maçın sonunda -bence bu penaltıda Antalyaspor tribünü de etkili- olmayan bir penaltıyı Antalyaspor'a hediye etti ve golden sonra kendimizi tellerde bulduk. Öyle veya böyle Bursa'da son dakikada elde edilen beraberlik insana galibiyet coşkusu yaşatıyor. 

Bu deplasmanla birlikle korkumuz haline gelen e-bilet ile tanıştı Antalyasporlular. Üzerinde adımızın ve tc kimlik numaramızın yazdığı biletlerle, fişlemeyi iliklerimize kadar hissettik. Türk tribünlerine büyük geçmiş olsun. 



Tribünde 350 kişi kadardık. Ve bana kalırsa iyi de tribün yaptık. Zaten bu sene gittiğim diğer iki deplasmanda da (Konya, Eskişehir) tribün performansımız gayet iyi idi. Umarım bu performans diğer deplasmanlarda da devam eder. 

Bursa tribünü ile düzelen ilişkilerin bütün Anadolu tribünleri ile olmasını dilemekten başka bir şeyi istemiyorum. Artık herkes, İstanbul'a karşı birleşmeli ki, Bursaspor gibi şampiyonlar çıksın Anadolu'dan. 




----------------------------------------------

Stat: Bursa Atatürk
Hakemler: Özgür Yankaya, M. Şahan Yılmaz, Süleyman Özay
Bursaspor: Frey, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Civelli, Taiwo, Kazım Kazım (Dk. 87 Sercan Yıldırım), Belluschi, Sestak (Dk. 84 Volkan), Bekir Yılmaz, Ferhat Kiraz (Dk. 72 Taşkın Çalış), Fernandao
Antalyaspor: Hakan Arıkan, Serkan Balcı, Emre Güngör, Giray Kaçar, Vederson, Emrah Başsan, Enoh, Köksal Yedek (Dk. 72 Semih Şentürk), Insa (Dk. 64 Tita), Murat Duruer, Diarra (Dk. 90 artı 1 İbrahim Dağaşan)
Goller: Dk. 13 Civelli (Bursaspor), Dk. 85 Semih Şentürk (Penaltıdan)(Antalyaspor)
Sarı kartlar: Dk. 45 Serdar Aziz (Bursaspor), Dk. 22 Emrah Güngör, Dk. 72 Giray Kaçar, Dk. 78 Enoh (Antalyaspor)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...