26 Aralık 2013

Siyasete Bulaşmamış Tertemiz Antalyaspor Amacımız

Türkiye gündemi Reyhanlı patlamasından beri bizi de blog olarak içine çeken olaylara sahne oluyor. Zaman zaman bu konulara hassasiyetimizi göstermeye çalışıyoruz. Ancak bugünlerde ki olaylar ülkenin geçmişi, bugünü ve geleceği için çok çok önemli olmasına rağmen Antalyaspor adına doğru düzgün birşeyler yazmaya vakit bulamadığımızdan, ülke gündemi adına 07harfli Blog'da yorum yapmak yakışı kalmaz.

Ülke gündemi telefondan takip etmeye çalışırken Gültekin Gencer'in twitini görene kadar da yine bu konulara giresim yoktu özellikle blogda. Ancak ne yazik ki Gültekin Gencer içinde kötü bir düşünce olmamasına rağmen -ya da buna inanmak istiyorum- attığı tweet ortalığı karıştırmaya yetti. 

Gültekin Gencer, yazdığı tweette AB Bakanı olarak bu akşamdan itibaren görev yapacak olan Mevlüt Çavuşoğlu'nu kendi kimliği ile değil Antalyaspor başkanı kimliği ile hem de Antalyaspor'un bakanı olarak kutladı.

Tabii ki bu Antalyasporluları inanılmaz derecede rahatsız etti. Çünkü biz heryerde Antalyaspor'un sportif başarılarından çok tertemiz oluşu ile övünüyoruz. Gerçi Gencer'in bu tweeti Antalyaspor'u tabii ki kirletmeyecek ancak pusuda bekleyen çakallar için müthiş bir fırsat olacaktır. 

Şimdi bir iki seneryo üretelim. Antalyaspor, pazar günü Trabzonspor ile karşılaşacak. Antalyaspor lehine çalınan bir penaltı, Trabzonspor aleyhine verilen bir kırmızı kart ve Antalyaspor'a gelen 3 puan... Ve bunun üzerine Antalyasporlu bakanın ilk icraatı manşetleri ile ayağa kalkan bir Trabzonspor basını...

Başka bir senaryo... Antalyaspor bugün Ziraat Türkiye Kupası'nda güzel bir kura çekti. Belki de finale kadar gidebilecek bir yola girdi. Velev ki Antalyaspor kazandı kupayı. Neler olabilir az buçuk kestirebiliyor musunuz?

Bugünlerde yeşil sahada muhalefet yasak, Akp lehine siyaset serbest biliyorsunuz. Kasımpaşa taraftarının yaptıkları, Bursasporlulara gelen mail... -Ki bu arada Bursaspor taraftarını da bu mail karşısında göstermiş oldukları duruştan dolayı tebrik etmek gerekir- ve arttırabileceğimiz örnekler.

Özellikle muhalif taraflar, başkanın bu tweetini kullanmaz mı gelebilecek olan en küçük başarıda? Herşeyi geçtim, Antalyaspor bugünlerde sportif anlamda çok kötü. Başkanın işi, Recep Tayyip Erdoğan'a Antalyaspor forması vermek, Çavuşoğlu'nu Antalyaspor bakanı olarak kutlamak mıdır? Daha önceki sene yerden yere vurmadık mı Mehmet Özdilek'i forma verdi diye, tebrik etmedik mi gittiğinde neredeyse bayram ilan edeceğimiz Hasan Akıncıoğlu'nu şike olaylarından uzak tuttu diye...

Bu gece başkan çok kötü bir tweet attı ancak beni mutlu eden Twitter'daki Antalyasporlular oldu. Akplisi, Chplisi, Mhplisi ve diğer görüşten olan herkesin sanki önceden sözleşmiş gibi aynı anda başkana yüklenmesi mükemmeldi. Herkesin tek düşüncesi Antalyaspor adının temiz kalması, en küçük şüphe uyandıracak olaydan bile sakınması için ellerinden geleni yapması idi. Bugünlerde popüler bir sloganı kullanmak gerekirse Antalyaspor taraftarı bu gece Twitter'da destan yazdı.

Yaşa varol tertemiz Antalyaspor!



*Görselleri daha büyük görebilmek için üstünü tıklayınız.
**Twitter görselleri www.sadeceantalyaspor.com 'dan alınmıştır.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...