13 Haziran 2013

Tribünden Aday Can Atlı

Reklam amacıyla, ortalık karıştırmak amacıyla çok kişi liste sundu. Bu liste liderlerini Genel Kurul Öncesi Adaylar başlıklı yazımızda kısaca tanıtmaya çalıştık. Ancak o yazının da sonunda belirttiğimiz gibi Can Atlı hepsinden başka bir adaydı.

Can Atlı'nın açıklamasını yazının sonunda bulacaksınız zaten ama ben Can Atlı'nın adaylığının önemini hala anlamayanlar veya anlamasına rağmen dalga geçercesine yok sayanlar için  tekrar açıklamak istiyorum.

Can Atlı, yani benim için Can Abi bilindiği üzere tribünün içinden bir insan. Zaten burda da o liste sahibinin Can Atlı olması hiç önemli değil. Bu başkan ismi değişebilir, tıpkı o listede ismi olanlar gibi. Bu oluşturulan liste, antidemokratik bir şekilde aslında göstermelik olarak yapılan bu seçime karşı oluşturulmuş bir listedir. Bu liste, Antalyaspor taraftarını 5 senedir yok sayan Akıncıoğlu yönetiminin gider ayak açıkladığı kongreye katılabileceklerde aranan şartlara karşı oluşturulmuş bir listedir. Sene başında yapılan kurultayda olanlar çok korkutmuş demek ki yönetimi.

Can Atlı'nın listesine dikkatle bakmak lazım. Özellikle isimlere değil, vasıflarına. Hani şimdi başkan adaylarından çok meşgul olduğu işler, yönettiği şirketler konuşuluyor ya... Can Atlı'nın listesinde öğrencisi de var, esnafı da, mühendisi de... Hatta arkeolog bile var listede. Ancak hiçbirinin mesleği yazmıyor, çünkü reklama gerek yok. Oluşturulan listede herkesin en önemli özelliği Sadece Antalyasporlu olmasıdır. Zaten bizi ilgilendiren, bizim istediğimiz budur. Sadece Antlayasporlular'dan oluşan bir yönetim kurulu... Açıklamanın giriş cümlesi olarak da seçilen "Değerli Sadece Antalyasporluların Dikkatine" hitabı bile yeterlidir anlatmak istediğimiz şeyi anlatmaya.

Sonuçta bu listede bulunanlar o kurultaya girecekler. Söz alınması durumunda ise konuşulacak konu sadece Antalyaspor'un çıkarları için yapılması gerekenler olacaktır. Yani seçilmek için içi boş vaatler söylenmeyecektir. 

Bu listeyi oluşturarak ezber bozan Can Abi'ye buradan da 07harfli Blog olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kim bilir belki bugün değil ama gelecek senelerde bu hareket bir örnek oluşturacak ve gerçekten bir gün Antalyaspor yönetimi sadece Antalyasporlular'dan oluşacak. İşte o gün ligde kalmanın, kupalar kaldırmanın hiçbir önemi kalmayacak, şu anda bizim gönlümüzde önemi olmadığı gibi...

Yaşasın Antalyaspor'u kırmızı-beyaz renkler, Yivli Minare ve Antalya için sevenler...


Not: Görsele tıklayarak Can Atlı'nın açıklamasını büyük halde görüntüleyebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...