28 Haziran 2013

Hoşgeldin Samet Aybaba

Antalyaspor'da yeni yönetim geldiğinden beridir korkuların tavan yapması hocanın belirlenmemesiyle oldu. Önce görüşülen Ertuğrul Sağlam'ın Eskişehirspor ile anlaşmasından sonra ise artık iyice öldük, bittik durumlarına geldik.

Çok farklı isimler konuşuluyordu. Hatta Gencer'in "öyle bir durum yok" demesine rağmen Yılmaz Vural adı bile geçiyordu ancak, dün akşam yapılan görüşmelerden sonra Samet Aybaba ile anlaşıldığı haberi geldi ve bugün resmi olmasa da artık Antalyaspor'un Aybaba'ya emanet edileceği belli oldu.

Samet Aybaba, Beşiktaş'dan adeta kovuldu. Hatta şuanda tüm Beşiktaşlı arkadaşlarım geçmiş olsun mesajları atıyor ancak ben o kadar karamsar değilim. İçime çok sinen bir hoca olmadığı bir gerçek ancak, özellikle başarılı bir altyapısı bulunan Antalyaspor'da A takıma önemli oyuncular kazandıracağını düşünüyorum. Bursaspor'u şampiyon yapan kadroda emeği büyüktür Aybaba'nın bana kalırsa. Ayrıca şuanda Türkiye'nin en büyük yıldız adaylarından birisi olan Salih Uçan'ı da Türk Futbolu'na kazananlardan biri de Samet Aybaba'dır.

Açık konuşmak gerekirse canımı sıkan konuların başında Beşiktaş orjinli bir hoca olması. Olası Beşiktaş mağlubiyetlerinde yine aynı şeylerin konuşulacak olması... Mehmet Özdilek'in de Beşiktaş maçlarında ki tutumunun yanlış olduğunu düşündüğümüzü de blogda hem ben, hem Özgün defalarca yazmıştık, ondan yine aynı konulardan korkmuyor değilim.

Ne olursa olsun artık bu takım Samet Aybaba'ya emanet. Mehmet Özdilek'de yaptığımız hataları yapmayıp, onun Antalyaspor'un hocası olduğunu, Antalyaspor'dan daha önemli birşey olamayacağını ona hissettirmeliyiz. Hoca Antalyaspor'u aşağılarcasına konuşmasın, takımın savaştığını sahada hissedelim, eh iki üç tane de genç yeteneği takıma monte etsin yeter bana.

Samet Aybaba Antalyaspor'umuz için hayırlı, uğurlu olur inşallah. 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...