15 Şubat 2014

ZTK B. Grubu | Uzansın Elimiz Kupaya

Bizi bulsun her cefa,
Razıyız sen saldır Antalya...
Bekledik yıllar boyunca,
Uzansın elimiz kupaya...

Ziraat Türkiye Kupası B grubundan Antalyaspor lider çıkarak adını yarı finale yazdırdı ve A grubundan ikinci olarak yarı finale yükselen Eskişehirspor ile eşleşti. 

Çeyrek final olarak düşünebildiğimiz grubumuz, A grubuna nazaran daha kolay gözüküyordu. Grubumuzda Tokatspor, Elazığspor ve Galatasaray vardı. Namağlup olarak gruplara kalan Antalyaspor, aşağıda verdiğim skorlarla B grubunu lider olarak tamamladı ve namağlup ünvanını sürdürdü.

15 Ocak 2014       Elazığspor 1 - 1 Antalyaspor
19 Ocak 2014       Antalyaspor 1 - 1 Galatasaray
22 Ocak 2014       Antalyaspor 6 - 1 Tokatspor
29 Ocak 2014       Tokatspor 0 - 2 Antalyaspor
5 Şubat 2014        Antalyaspor 2 - 1 Elazığspor
13 Şubat 2014      Galatasaray 0 - 0 Antalyaspor

Yarı finalde ilk maçımızı 26 Şubat'ta Eskişehir'de oynayacağız. İkinci maç ise 16 Mayıs'da Antalya'da. Bu tarz eşleşmelerde ilk maçı deplasmanda oynamak her zaman iyidir. Bunu en iyi şekilde kullanıp adımızı finale yazdırmalıyız. 

Biz tüm planlarımızı 7 Mayıs'da finalin oynanacağı şehirde olmak üzere yaptık. Takımın yapması gereken o finale adını yazdırmak. Bize düşen ise finalde 90 dakika boyunca Antalyaspor tribünlerine ait bu besteyi bağırmak. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...