23 Şubat 2014

STSL 22. Hafta Eskişehirspor | İsteksiz Futbolla Gideceğimiz Yer Belli

5 eksikle Antalya'ya gelen bir Eskişehirspor, cezalı ve sakat oyuncusu bulunmayan ama aslında en büyük eksiği olan kazanma piskolojisi bulunmayan Antalyaspor...


Bu maça çıkarken durum buydu aslında. Her ne kadar biz inanmak istemesek de. Antalyaspor taraftarı, tribünün hakkını vermiş stadı doldurmuş, hava muhteşem ama Antalyaspor takımı kazanmak istemiyor. 

Maçın başında kadrolar açıklandığında başlıyor şaşkınlığımız. Takımın en iyi isimlerinden Diarra ile Enoh kadroda yok. Bizim Semihle başlama isteğimizi yanlış anlamış herhalde Samet Hoca, Semih'i ilk11e koyarken, Diarra'yı kesiyordu takımdan. Enoh'un neden kesik olduğu hakkında da hiçbir fikrim yok.

Maça herkesin dediğinin aksine saldırgan başlamadık. Köksal'ın direkten dönen şutu, devamında Tita'nın auta giden şutu. Başka da organize bir atağımız yok. Eksik Eskişehir ise deplasmanda oynayacağı oyunu oynuyordu. 

Tita'nın ve Boum'un sakatlanmasından sonra iki zorunlu değişiklik yaptık. Ancak Tita yerine Emrah'ı alan hoca yine bana göre hatasını yaptı. Onun yerine Diarra alınıp, daha saldırgan bir görüntü sergilemeliydik. Bu sefer deplasmanlardan faklı olarak da 70. dakikada gerçekleşti son değişikliğimiz. Beklediğimiz gibi Diarra oyuna alındı ancak oyundan çıkan oyuncu Köksal idi. Samet Aybaba'nın Köksal ile ne alıp veremediği var gerçekten merak ediyorum. Galatasaray maçında, Köksal çıktıktan sonra takımın hali malum neden hala Köksal'ı çıkartıyorsun. Kaldı ki Murat ve Emrah'ın takıma hiçbir katkısı olmadığı durumda. 

Tek gol atacağımız pozisyonda Murat kale yerine auta vurunca topu, heyecanımız kursağımızda kaldı. Maç boyunca devam eden rölanti durumu, ikinci yarıda da devam edince maç 0-0 sona erdi. Samet Hoca'nın ve futbolcuların sağlam bir azar işitme zamanı geldi. Kendi evimizde kazanamıyorsak, küme düşmenin en büyük adayı oluruz. Allahdan altımızdaki 4 takım da kazanmıyor da daha dibe gitmiyoruz ancak son 2 aydır hiç iç açıcı bir görüntü göstermiyoruz. Kimler farkında bilmiyorum ancak 5 aydır iç sahada maç kazanamıyoruz. En son galibiyetimizi 20 Ekim'de Akhisarspor'a karşı. 

Bu taraftar bir beraberlik rekoruyla daha küme düşme acısı yaşamak istemiyor, herkes kendine çeki düzen vermeli. 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...