06 Kasım 2013

Konya Deplasmanı

Süperlig’de takımı olup da Antalya’ya en yakın şehir Konya. Deplasman otobüsünün gidiş şeklini düşündüğümüzde 5-6 saatte varacağımız bir şehir. Ondan dolayı Antalyasporlular çok sever Konya deplasmanını. Hatta ona göre de sürekli merak edilir, ne gün saat kaçta olacağı.

Deplasman tarihi açıklandığında Caner Canitez bile sosyal medyada gördüğü heyecan ile deplasman tribününün kapasitesini öğrenme ihtiyacı duymuş. O kadar heyecanlıyız yani bu deplasman için.

Bu sene kendi kendime söz vermiştim, artık okulu bitireceğim pek gitmeyeceğim maçlara diye ama böyle olunca yerimde duramıyorum işte. Yine benim için zorlu bir yolculuk olacak, cumartesi Isparta’dan başlayacak olan yol Antalya’ya götürecek beni maçtan sonra Konya otogarından Isparta otogarına doğru uzanacak.

Bu maçta takımımızın yanında kalabalık olmak adına gruplar organizasyonlarını yaptılar. Bizim de dahil olduğumuz farklı yerlerden münferit organizasyon haberleri de geliyor. Belki de uzun zaman oldu gelen telefonlara arabada yer olmadığını söyleyeli.

Konya’da takımımızı en güzel şekilde desteklemek, iyi bir tribün yapmak ve 3 puanı alıp dönmek için düşüyoruz yollara. Yolda, statta Atatürk’ü anacağımız güzel bir deplasman olması ümidiyle, yola çıkacak bütün Antalyasporlulara şimdiden iyi yolculuklar.

---------------------------------------------------------------------------------

07 Gençlik 10 Kasım Pazar günü saat 06:00’da Atatürk Stadı açık tribünü arkasından Konya’ya hareket ediyor. Otobüsler ücretsiz, otobüs sayısı talebe göre artacak.(Dernek lokali sabaha kadar açık)

Grup1966 cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 03.00'da Şarampol'de toplanıyor, saat 05.00'da Şarampol Ali Baba Çorbacı’sı önünden Konya’ya hareket ediyoru. Otobüsler ücretsiz, otobüs sayısı talebe göre artacak.

Münferit organizasyonlarda aracınızda yer varsa, bizimle paylaşırsanız seviniriz. 



4 yorum:

  1. bu maça taraftar olarak çıkarma yapılacakmış. bence ligde takımımız için dönüm noktalarından biri kazanırsak bizi kimse tutamaz. yazınız için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. takım şansızdı bugün. umarız ileriki maçlarda telafi eder...

    YanıtlaSil
  3. antalyaspor kadro olarak geniş gibi görünse de bence kısıtlı. kondisyonu düşük futbolcular mevcut. lige verilen arada transfer yapılması şart diye düşünüyorum. teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. inşallah ligden düşmez. bu kadroyla ligden düşmezsek seneye ilk 5 e oynarız eminim.

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...