29 Kasım 2013

STSL 12. Hafta Fenerbahçe | Önümüzdeki Maçlar

Bazı yazıları geciktirdiğimizde çok yoğun olduğumuzu belirtip takipçilerimizden özür diliyoruz. Bu yazı da geciken yazılarımızdan biri oldu, bir kez daha özür diliyoruz ama bu seferki gecikmenin sebebi yoğunluktan daha çok yazacak hiçbir şey bulamamak... Ne yazsak diye düşündüğümüzde aklımıza iki konu dışında bir şey zar zor geliyordu. Onların da esasında sahadaki futbolla alakası yok.

Bu konulardan ilki gözlerimizi aldığı gibi zihnimizi de kamaştıran sarı formalar… Ne alaka bu formalar diye öfkelenmeden bir yazı yazmak mümkün değil. Kırmızı-beyazın bizim için kutsallığını vurgulamaya gerek yok herhalde ama elbette ara sıra yapılacak değişikliklere de karşı değiliz. Ancak bu değişiklikler yapılırken bu değişiklik camia için bir anlam ifade etmeli ve bu değişiklik için taraftarın görüşleri de dikkate alınmalı. Öyle birden bire sarı renkten bir forma ile sahaya çıkınca bu durumu değişiklik diye adlandırmak yerine saçmalık diye adlandırmak daha mantıklı oluyor.


İkinci konu ise ne yazık ki yine tribünler… Şu İstanbul takımları ile olan maçlarda kendi tribünlerimizde yine İstanbul sempatizanları gördük, yine kahrolduk. Bu sorunun çözümü için pek çok formül üretilebilir. Maç sonrasındaki süreç içinde bile pek çok taraftardan farklı önerilere şahit olduk. Bunlar çoğunlukla bizim de mantıklı bulduğumuz önerilerdi. Bu da gösteriyor ki aslında konu bu sorunu çözmek değil bu sorunu çözmeyi isteyip istememekte...

Bu can sıkıcı bu iki konu dışında bu maça dair güzel bir not düşmemiz gerekirse o da attığımız golden sonra takım arkadaşlarının golü geçtiğimiz günlerde rahatsızlanan Mehmet Sedef’e armağan etmeleriydi. Bunun dışında Antalyaspor-Fenerbahçe maçı için görüşlerimizi yazacağımız pek bir konu yok. Puan tablosunda biraz bir yukarı sıralara heveslendik mi bu hevesimiz şimdilik bu sezon da kursağımızda kalmaya devam ediyor. Futbolcular der ya bu kez de biz diyelim: Önümüzdeki maçlara bakacağız.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...