20 Eylül 2013

Gidiyoruz Eskişehir'e

Çok garip bir şey şu Antalyaspor ha. Yemin ediyorum. Daha iki gün önce yazdım, içimde gram istek yok Eskişehir deplasmanı ile ilgili diye... Ama bir telefon geldi tüm duygular kabardı yine.

07 Gençlik saat 09.00'da Atatürk Stadı Açık Tribün'ü arkasından hareket ediyor Eskişehir'e. Grup 1966 ise Şarampol Ali Baba Çorbacısı'nın önünden saat 12.00'da gidiyor. Otobüsler ücretsiz, bilet paraları önceden toplanacak...

Bizse kendi aramızda bir volt ayarladık... Ben yine Isparta'da olduğum için alıştık yoldan binicem. Artık Antalya - Eskişehir arası karayolunun kaçıncı kilometresinde buluşuruz Antalya'dan gelenlerle orası muamma. Bir şekilde varırız inşallah Eskişehir'e.

Gruplara, kendi aracını kaldıranlara, özel araçları ile gidenlere, başka şehirlerden Eskişehir'e firma ile gidecek herkese hayırlı yolculuklar. Varsın 3 puan olmasın, biz görevimizi yapalım da... 





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...