12 Eylül 2013

07 Gençlik Hakkımızı Arıyor

Bugünlerde tribünler siyasi konular üzerine epey karışık... Elbette ülke gündemini yakından takip eden Türk gençleri olarak bizim de belli başlı görüşlerimiz var, bunların tribünlerde dillendirilmesine de karşı değiliz ama bizim gibi belli bir tribünsel altyapısı olmayan bir tribünde maça girdiğimiz zaman tek görüşümüzün Antalyaspor olması gerektiğini düşünen bireyleriz.

Tüm bu karışık siyasi gündem içerisinde Türkiye tribünleri -siyasi konularda bir tavır koysun ya da koymasın- kendi sıkıntısını unuttu. Hükümetin sokaktaki insanı fişlemesinin bir benzeri olarak tribündeki taraftarı fişlemesini ve keyfi olarak cezalandırmasının önünü açan 6222 sayılı yasayı kimse konuşmuyor. Unutmayalım ki tribünde de siyaset yapmak istiyorsak önce elimizde bir tribün kalması gerekiyor.

Sadece 07 Gençlik'in değil aslında hepimizin çok çektiği 6222 sayılı yasayı protesto etmek için 07 Gençlik yarın sokağa çıkıyor. Biz de 07harfli Blog olarak bu eylemlerini destekliyoruz.





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...