19 Eylül 2013

Büyük Antalyaspor Derneği

Antalyaspor'u sadece tribün içinde değil de şehir bazında destekleyen yani Antalyaspor sempatisini artırmaya çalışan bir topluluk hayalim vardı hep. Benim ve arkadaş grubumun Antalya'ya ve Antalyaspor'u tekrar sevdirmek misyonunu ilk amaç olarak belirleyen bir dernek sonunda açıldı Antalya'da.

Kurulan bu dernek bir tribün oluşumu değil. Bir tribün grubu ile bağlantısı da yok. Kapısı "Ben sadece Antalyasporluyum." diyen herkese açık. 07 Gençlik veya Grup 1966 üyesi, maraton münferiti, kapalı müdavimi, yani Antalyaspor için bir taşı yerinden oynatmaya niyetli herkesin yeri var bu dernekte.

Dernek ilk ciddi toplantını dün akşam yaptı. Çıkan sonuç beklenildiği gibi tek amaç Antalyaspor. Benim bildiğim derneğin ilk fikirleri, kimsesiz çocuklara bir ziyaret, yaşlılara ziyaret, kış yaklaşırken sokak çocuklarını giydirme, bizim de 07harfli Blog olarak fikir olarak öne sunduğumuz ve kabul edilen Antalya esnaflarına Antalyasporla ilgili küçük ürünler bırakmak, Antalyaspor Store'dan toplu alışveriş günleri ve bunu gibi arttırılabilecek örnekler.

Dernek açıldı. El artık taşın altına sokuldu. Şimdi derneği kuranlar "ben Antalyasporluyum diyen Antalyaspor'un yararına şöyle bir fikrim var" diyen herkesi Zerdalilik Muhtarlığının yanındaki lokalde Büyük Antalyaspor Derneği'ne bekliyor. 

Dernek Büyük Antalyaspor Camiası'na hayırlı olsun.


 

1 yorum:

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...