12 Ağustos 2013

İmzalar Atıldı Sezon Başlasın Gari

Antalyaspor tarihinde cumartesi günü bir ilk gerçekleştirildi ve sezon öncesi imza töreni yapıldı. Bayramın üçüncü gününe denk gelen bu güzel günde böylece hem Antalyasporlu kardeş ve abilerimizle bayramlaşmış olduk, hem de sezon öncesi camia için bütünleşme imkanı sağlnmış oldu.


Organizasyon herkesin beklediğinden iyiydi. İlk sene olmasına rağmen bir uyum vardı. Belirtmekte fayda var reklamı az yapılmasına rağmen Rixos tribünü dolmuştu. Futbolcuların tek tek sahaya çıkışı, fonda çalan Şimşek Geliyor marşının yeni hali, atılan konfetiler, yanan meşaleler, haykırılan besteler... Hepsi birleşince mükemmel bir görüntü çıktı ortaya.

Maça gelince maçın çok da önemi yoktu aslında. Ancak bir şeyler yazmak gerekirse bu maç sayesinde Serkan'ın transferinin ne kadar yerinde olduğunu gördük o yetti. Tita ise taraftarın kendisini neden bu kadar çok sevdiğini tekrar kanıtladı. Yaşa Comandante!


Yönetim, taraftar, futbolcu hep böyle el ele olalım; varsın başarı gelmese de olur.

Yaşa, varol Antalyaspor!





 

1 yorum:

  1. istanbul tarafına gelse de takım şu oyuncuları bi izlesem inşallah

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...