05 Ağustos 2013

Geldi Çattı Yeni Sezon

Geçen sene "Farklı bir sezona gireceğiz, pek tribünde olamayacağız." demiştik bilet fiyatlarından dolayı. Bu sene ise 180 derece döndü durum. Tanıdığım herkes aldı sanırım kombinesini. Öğrencilik durumundan ötürü benle Özgün hariç. Biz de bir şekilde elimizden geldiğince gidip yerinde izlemeye çalışacağız maçları.

20 gün oldu fikstür çekileli... Fikstür çekiminde insan bir heyecanlanıyor. Herkesin ilk isteği sezonun ilk haftası yakın bir deplasman oluyor. Bizim dışımızda herkesin ise ilk iki üç hafta Antalya'da oynamak istemesi gibi... Fikstür çekimi heyecanı başlatıyor, ilk maçın hangi gün kaçta oynanacağı açıklandığı an ise heyecan tavan yapıyor herhalde.

İlk maçımızı 16 Ağustos Cuma günü 21.45'te Kayseri Erciyesspor ile oynuyoruz. Yaklaşık 10 gün sonra ilk düdük çalınacak. Gerçi ben kronik öğrenci olarak yaz okulu finalleri olduğu için yine statta çekilen ilk üçlüde olamayacağım ama olsun, en azından gerçek Antalyasporlular'ın bu santrada statta olacağını bilmek de yeter bana.

Geçen seneden sonra o kadar güzel ki hangi pankartları yapsak bu sene diye düşünmek... O kadar güzel ki Antalya'ya gidişlerimi yine maçın Antalya'da olacağı haftaya göre ayarlayacağımı bilmek... Kim ne derse desin bizi Antalyaspor kadar heyecanlandıran başka bir şey yok.

Geçen sene kahveciye sormuştuk "Maçı yayınlıyor musun?" diye... Bu sene çaylar kalsın usta biz maça kaçıyoruz...




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...