06 Ağustos 2013

Antalyaspor İmza Töreni

Bu sene Antalyaspor sezona farklı bir heyecan ile başlıyor. 5 yıllık süre boyunca gelen değişim etkisini gösteriyor. Kombinelere yapılan hücum, şehirdeki heyecan, 7 Temmuz'da yakılan meşaleler güzel işlerin habercisi. 

Bu sene yaşayacağımız ilklerin başında ise imza töreni geliyor. Benim hatırladığım daha önce yapılmış böyle bir organizasyon yok. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Milon Baros, Serkan Balcı, Saso Fornezzi, Onur Tuncer, Ömer Arslan, Fikret Sevilgen ve teknik direktörümüz Samet Aybaba'ya imza attırılacak.  

Bu etkinliğin önemi büyük. Senelerdir dert yandığımız takım-taraftar kopukluğunun önün geçilmeye çalışılıyor bu sene. İlk tepkiyi Davraz'da ölçtük, takımın bizi ne kadar sıcakkanlı karşıladığını yazmıştık zaten, ancak şu an takım Antalya'da olacak bakalım biz nasıl karşılayacağız onları. 

Şuan internet üzerinden takip ettiğim kadarı ile ilgi düşük olacak gibi. Münferit arkadaş gruplarının heyecanını görebiliyorum ancak Antalya spor basınından bir haber dahi göremedim. Hadi basını geçtim taraftar grupları bile Facebook hayran sayfalarından bir kez olsun hatırlatıcı bir bilgi geçmedi. 

Halbuki sezon öncesi tribünde en fazla ses getireceğimiz organizasyon bu olucak. Baros gibi ulusal basında ses getiren bir transfer yaptık, onun için de göz önünde olucaz. Yapacağımız pankartlar, yakacağımız meşaleler, haykırdığımız sevdamızla buluşunca dosta, düşmana öyle sanaldan değil tribünden "geliyoruz" mesajı verebileceğiz ancak ne yazık ki dediğim gibi gereken önem verilmiyor gibi.

Bizler stadyumda maça gider gibi yerimizi alacağız, umarım herkes üzerine düşen görevi yerine getirir ve futbolcularımızı bağrımıza basarız.  

Not: İmza töreni için bir etkinlik sayfası açtık Facebook'da. Oradan da katılımlarınızı bekliyoruz. Facebook üzerinden ne kadar kişinin haberi olursa, o kadar iyi olacaktır. 



  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...