14 Ağustos 2013

Isparta'da Antrenman Sürrizi

Isparta'da olmam sebebiyle ilk maça gidemeyecek olmamın üzüntüsünü yaşarken Antalyaspor'un son antremanları Isparta Atatürk Stadı'nda yapıyor oluşu neşemizi yerine getirdi. Bu sene Davraz'a gittiğimiz ekipten Haydar ve İsmail ile akşam üzeri buluştuk, ve meşalelerimizi alarak stadın yolunu tuttuk.


Son transfer Natxo ve milli takım kamplarında bulunanlar dışında herkes sahada idi. Anton takım ile çalışırken sadece Wederson düz koşu yapıyordu. Bunun dışında da normal bir antreman oldu zaten. Ancak bu antrenmanın en güzel yanı Isparta halkının takıma olan ilgisiydi. Öncelikle Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın geldi. Uzağımızda kaldılar; ancak Samet Aybaba ile kahkaha ile geçen bir sohbet gerçekleştirdiler.

Ispartalı çocukların Tita'yı, Diarra'yı, Isaac'i, Baros'u, Wederson'u heyecanla izlemeleri ve birbirine göstermeleri çok güzeldi. Antrenman sonunda özellikle bu saydığımız futbolcularla fotoğraf çektirme yarışı yaşandı. Bu esnada benim gözüme takılan bir olay oldu. Serkan'a biri "Abi ben Trabzonsporluyum ama..." dedi, Serkan da "Ne önemi var kardeşim." diyerek çekildi fotoğrafını. Yani Davraz'da gördüğümüz sıcakkanlı takım aynen devam...


Takımımızı meşalelerle oteline uğurlarken biz de Isparta'da dahi olsa köfte-piyaz yemeye koyulduk. Orada da karşımıza çıkan Antalyaspor formalı bir kardeşimiz de bir kez daha mutlu etti bizi.

Isparta Antalyaspor'a çok alıştı. Her zaman her yerde en büyük Akrep!




 

1 yorum:

  1. umarım izlenimlerinizdeki gibi her maçta taraftarlarda çocuklar gibi şen olur.

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...