23 Temmuz 2012

Her Yol Antalyaspor'a Çıkar | Konyaspor Maçı

Takım dibimizde kamp yapıyor ama ulaşım sıkıntısı olduğu için bir türlü gidemiyorduk Davraz'a. Antalya'dan gelen tribünden abilerimizle gitmek nasip oldu. Ancak Mardan'dan alıştığımız şekilde yine yorucu/zorlu bir yolculukla. Anlaşılan kurtulamayacağız bu yol ızdırabından. İşin açığı pek fazla takımı taktik/teknik olarak görmek değildi niyetimiz, zaten özellikle bu hazırlık maçları takım içindeki arkadaşlığı pekiştirmek için olduğunu düşünmüşümdür hep. Ancak yine de insan sahada kırmızı-beyaz formayı görmeyi özlüyor. Hele grupla maça gitmek bildiğin hasret.


Maçtan önce Ali Yılmaz geldi yanımıza ve kısa süreli bir sohbet imkanımız oldu. Hasan Akıncıoğlu'nun yurt dışında olduğundan ve kombinelerin gelecek hafta basın toplantısı ile açıklanacağından bahsetti. Ancak ısrarlı sorularımıza rağmen bir türlü ipucu alamadık.

Sahada gördüğümüz Antalyaspor da beklediğimiz gibi çok yorgundu. Gerçi gittiğimiz 8 kişi olarak "Şu Diarra mı?", "Bu yeni gelen çocuk Xavier olsa gerek.", "Zeki mi o?" diye düşüne düşüne ilk yarıyı bitirdik. İkinci yarı yeni takıma alışmaya uğraşamadık artık. Ancak oturmuş bir sistem hala yok gibi gözüküyor takımda. Ergün Teber'i belki de dikkatle izlediğim için olabilir, ancak en iyi o gözüktü gözüme.


Ancak ne yazık ki özellikle son sene artan taraftar ile futbolcu arasındaki kopukluk devam ediyor gibi. Maç sonu ilk çıkan takımı zaten onlar erken çıktığından göremedik ancak ikinci takımın oraya gelen onca taraftarı neredeyse yok sayması bizi derinden üzdü. Ali Yılmaz ve Ali Tandoğan'dan başka bizi sıcak karşılayan yoktu. Menajer Servet Çavuşoğlu ile de uzunca bir sohbetimiz oldu o kadar. Takım ile taraftarın arası tekrar ısınmalı. Eğer futbolcular geçen sene maruz kaldıkları tepkiyi düşünüyorlarsa bu soğukluk bu şekilde gitmez. Formayı ıslatsınlar biz zaten onları baştacı etmeyi biliriz. Kaldı ki herkesin yaz aylarında gitmeye can attığı şehri pazar günü bırakıp oraya onları izlemeye gelen insanlara olmamalıdır bu soğukluk.


Antalya'dan gelip beni Isparta'dan alan Ersan, Can, Ertunç, Alper, Mehmet abilerime (nam-ı diğer OÇAS) ve Hüsnü ile Burak kardeşlerime ayrıca teşekkürler.



Senin adını yazdık dağa taşa Antalyaspor...







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...