13 Temmuz 2012

Antalyaspor Güncel | Haziran & Temmuz

Son birkaç haftadır bir koşuşturmacanın ortasında kalakaldık. Hal böyle olunca da bu dönem içerisinde ne yazık ki blogu epeyce boşladık. Koşuşturmacadan kastım biraz daha iyi anlaşılsın diye şöyle diyebilirim ki son dönemde değil bloga yazı yazmak, gündemi bile bir yerden bir yere giderken internete girebildiğim kadarıyla ancak takip edebiliyorum. Bu yüzden bu birkaç hafta için ancak affola diyebilirim.

En son Euro 2012 maçlarını değerlendiriyorduk. O da yarım kaldı. Küheylan'ın İngiltere'si çeyrek finalde, benim gönül verdiğim Portekiz yarı finalde elenirken artık insanı iyice pastan bıktıran İspanya bir kez daha şampiyon oldu ve açıkça söylemek gerekirse turnuva öncesindeki “Oh be adam gibi futbol izleyelim” düşüncem tam anlamıyla hayal kırıklığına dönüştü. Kendi adıma konuşursam son yılların en sıkıcı turnuvasıydı.

Euro 2012'den beklediğimiz tadı alamazken turnuva bitimiyle Antalyaspor camiasında gelişmelere döndük yine ki bu gelişmelerin çoğu da bizim için hayal kırıklığı oldu. Hayal kırıklıklarımızın başında bu son birkaç haftanın en çok konuşulan konusu olan kombine fiyatları gelir şüphesiz... Sosyal medyaya yansıyan ilk fiyatlara taraftarın gösterdiği tepkiye rağmen yönetim bu ilk fiyatlardan geri adım atmayı pek düşünmüyor gibi... Bir diğer konu ise Necati transferi dolayısıyla Galatasaray'dan gelecek isim... Anlaşmaya göre sezon sonunda Aydın Yılmaz veya muadili bir ismi alacaktık ama yönetimden gelen son açıklamalara rağmen ben yönetimin şu ana kadar bu konuda pek de ciddi bir hamle yaptığını zannetmiyorum. Şu anki görüntü tamamen şöyle ki Galatasaray beğenmediği bir ismi bize postalayacak, bizim yönetim de eyvallah diyecek. Bu hesap da böylece kapanacak.

Bu birkaç haftadan aktarabileceğimiz olumlu gelişmelere gelirsek en başta Adopen'in Akdeniz Üniversitesi Stadı kale arkası tribününe isim sponsoru olması var. Çünkü Adopen ismi tribündeki hemen hemen herkes için Atatürk Stadı zamanlarından bir hatıra taşır. Hatta şöyle diyeyim ki Adopen denilince benim aklıma firmanın kendisinden önce Atatürk Stadı'ndaki o hatıralar gelir. Bu sponsorlukla herkes o hatıralarını yeniden anacak ve o yıllardan devam eden dostluklarla yine, yeniden Adopen'de Antalya sevgisi haykırılacak bu sene...


Buna ek olarak olumlu gelişmeler arasında kadromuza kattığımız yeni isimlerden de bahsedebiliriz. İlk isim Kasımpaşa'dan Murat Akın... 25 yaşındaki orta saha oyuncusu hakkında okuduğum çoğu yorum olumlu yönde umarım bu beklentileri haklı çıkartır performansıyla ve Antalyasporumuza faydalı olur. İkinci isim ise altyapımızdan yetişen ve önce Alanyaspor ardından Pendikspor forması giyen 21 yaşındaki Zeki Yıldırım... 2008-2009 sezonunda şampiyon olan PAF takımımızın oyuncularındandı. Umarım geçen sürede kendisini geliştirmiştir ve sahada Antalyaspor formasıyla bir Antalyalı daha izleme keyfini bize yaşatır. Üçüncü isim ise sağ ve sol bek olarak oynayabilen 23 yaşındaki Deniz Aslan... Bursaspor'dan gelen Deniz Aslan Ajax altyapısında yetişmiş. Hakkında şu an çok bir bilgimiz olmadığı için şimdilik sadece hayırlı olsun diyelim onun için de.

Bu son birkaç hafta aşağı yukarı böyle özetleyebiliriz sanırım. Bugün 2012-2013 sezonun fikstürü belirlenecek. İnşallah hem takımımızın yıpranmasını önleyecek dengeli hem de bize öğrenci bütçemizle deplasman konusunda zorlamayacak güzel bir fikstür belirlenir bizim için...




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...