13 Temmuz 2012

Antalyaspor 2012-2013 Fikstürü

2012-2013 sezonun fikstürü belli oldu. Sezonun açılışı 18-19 Ağustos tarihlerinde yapılacak ve biz de sezonu Gençlerbirliği deplasmanında açacağız. İlk hafta maçlarının Ramazan Bayramı'na denk gelmesi pek çok kişi için olumsuz oldu ama ilk maçın Ankara'da olması yaz okulu nedeniyle yazı Ankara'da geçiren benim için güzel bir haber oldu. Sezonu Ankara'da açıp Antalya'ya geçeceğim.

Ardından Kayserispor maçıyla Akdeniz Üniversitesi Stadı'na merhaba diyeceğiz ama bu ilk “merhaba”nın ve diğer iç saha maçlarındaki "Antalya" sesinin ne kadar gür çıkacağını büyük ölçüde yönetimin açıklayacağı kombine fiyatları belirleyecek. Yönetim bu konu hakkında konuşurken her şey güllük gülistanlıkmış gibi davranıyor ama taraftarın geçen seneden hala tepkili olduğunu da unutmamalı. Yönetim, bu tepkileri doğuran hatalarını kabul ederek taraftara bir el uzatmalı ve kombine konusunda taraftarının isteklerini göz ardı etmemeli. Yönetime bir kez daha bunu hatırlatmış olalım.

Fikstür içinde en dikkat çekeci dönem 9. ve 13. hafta arası... Bu döneme 9. haftada Fenerbahçe deplasmanıyla başlıyoruz. Bu maçta Fenerbahçe'nin cezası devam ediyor olacak. Bu maçın ardından Trabzonspor ile iç sahada, iddialı transferlerle Süper Lig'e hazırlanan Kasımpaşa ile deplasmanda, şansımızı tutturamadığımız Beşiktaş ile iç sahada ve son olarak da Bursaspor ile deplasmanda karşılaşıyoruz. Devrenin hemen hemen ortasındaki bu haftalar kaderimizi belirleyecek kırılma haftaları olabilir.

Fikstürde ayrıca dikkat çeken bir maç daha var. O da son hafta oynanacak olan Eskişehirspor maçı... Sezonun sonunda geçen seneki gibi yine kader maçı oynamak zorunda kalırsak bu kez Eskişehir deplasmanında olacağız ki oldukça ilginç bir durum çıkabilir.

Umarım değindiğim bu maçları da tüm sezonu da elimizden gelen en iyi şekilde tamamlayarak güzel bir sezon geçirelim. Son olarak tüm fikstürü paylaşalım ve bir kez daha bu fikstürün camiamıza hayırlı olmasını dileyelim.

1. Hafta: Gençlerbirliği - Antalyaspor
2. Hafta: Antalyaspor - Kayserispor
3. Hafta: İstanbul BŞB - Antalyaspor
4. Hafta: Antalyaspor - Galatasaray
5. Hafta: Karabükspor - Antalyaspor
6. Hafta: Antalyaspor - Elazığspor
7. Hafta: Gaziantepspor - Antalyaspor
8. Hafta: Antalyaspor - Sivasspor
9. Hafta: Fenerbahçe - Antalyaspor
10.Hafta: Antalyaspor - Trabzonspor
11.Hafta: Kasımpaşa - Antalyaspor
12.Hafta: Antalyaspor - Beşiktaş
13.Hafta: Bursaspor - Antalyaspor
14.Hafta: Antalyaspor - Mersin İY
15.Hafta: Akhisar Bld. - Antalyaspor
16.Hafta: Orduspor - Antalyaspor
17.Hafta: Antalyaspor - Eskişehirspor



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...