19 Nisan 2013

Yeni Umut Hakan İrban

Yönetim kurulunda son dönemde bir hareketlilik yaşanıyor. Özellikle bu hareketlilik içerisinde taraftardan sorumlu olan Yıldırım Cömertoğlu'nun istifasının ardından bu görevi Antalyaspor tribünlerine yakın değil bizzat içinden gelen Hakan İrban devraldı.

Bu değişiklik tribün içerisinde özellikle eski abilerimiz tarafından oldukça olumlu karşılandı. Kopma noktasına gelen taraftar-yönetim ilişkilerinin düzelmesi adına bir umut doğdu. Taraftarda oluşan bu olumlu yansımanın somut karşılığı da bugün tribünün farklı kesimlerinin bir araya geldiği bir toplantı düzenlendi.


Benim Ankara'da olmam, Küheylan'ın da Isparta'da olmasından dolayı bu toplantıya katılamamıştık. Ancak bugün akşam saatlerinde Hakan İrban bizleri de ayrı ayrı arayarak bu görevden duyduğu heyecanı ifade edip önümüzdeki süreçte Antalyaspor'un çıkarları doğrultusunda iletişim halinde olmamız gerektiğini vurguladı. Bu yeni dönemin için biz üniversite öğrencilerini de arayarak güzel bir jest yapması bizleri mutlu etti.

Bu çağrı sadece bize değil sosyal medyadaki bizimle beraber blog yazan Antalyasporlu Blog ve Kalearkası Blog için de geçerli idi. Demek ki yeni dönemde Antalyaspor adına farklı düşüncelere önem verilmeye başlanacak. Bu yeni dönemde bu heyecanın çoğalması, kimi zaman tartışmalar olsa bile her zaman Antalyaspor'un çıkarları için aramızdaki iletişimin sürekli olması bizim de en büyük dileğimizdir.

Bizim için bir başkan veya yönetici değil, bir abi olan Hakan Abi'ye yeni görevinde başarılar dileriz. Umarım Antalyaspor camiası olarak aile olabileceğimiz günlerin temellerini atmak kendisine nasip olur.






 

1 yorum:

  1. Fenerbahçe'li Hakan İrban'a yeni görevinde başarılar.

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...