12 Nisan 2013

Bu Tebrik Bizim Değil

 
Son günlerde İstanbul takımları başarılı sonuçlar alarak taraftarlarını sevindiriyor. Bu sonuçlardan sonra Antalyasporlu futbolcular da bir iki kez sosyal medyada tebrik ettiğini açıklayan beyanlarda bulundular. Antalyaspor taraftarı da bundan ne kadar rahatsız olduğunu her zaman gösterdi.

Bizim için aslolan Antalyaspor'dur. Antalyaspor dışında gerçekleşen her şey teferruattır. Hele hele İstanbul takımlarının Avrupa'daki başarısı bizim zararımızadır. Adamlar ligte şike dahil olmak üzere onlarca çirkinliğe imza atarak senin üstünde yer alsın. Bu çirkinlikler sayesinde Avrupa'ya gitsin. Avrupa'da kazandıkları paralarla seni daha çok ezsinler. Sen de gel bu adamları tebrik et.

Kişisel olarak herkes herkesi tebrik edebilir. Herkesin istediği takımı tutabileceği gibi... Ancak çoğu kişinin "resmi" hesap sandığı hesaplardan edilen tebriği biz kabul etmiyoruz. Bu tebrik biz Antalyaspor taraftarının tebriği değildir. Yazıklar olsun Antalyaspor adını kullanarak Türk futbolunu kirletenleri tebrik edenlere...




  

2 yorum:

  1. Öncelikle, ilk defa buraya yorum yazan birisi olarak, bu seneki başarılı grafiği için Antalyaspor'u ve camiasını tebrik ederim.

    Lakin Türk futbolunun lokomotifi takımlarımızın vizyonumuzu genişleten, çıtayı yükselten, Dünya çapında saygı uyandıran başarılarına ithafen yaptığınız yorumlara eminim ki pek çok Antalyaspor taraftarı bile katılmamaktadır.

    "Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış."

    Saygılarımla.

    (bahsettiğiniz İstanbul takımlarının taraftarı değilim)

    YanıtlaSil
  2. benim hiç anlamadığım türkiye puanı gibi şeyler var, bizim kulübe yarayacakta bu yarı final sayesinde ucundan kıçından uefa'ya gideceksek 1000 kere tebrikler fenerbahceye.

    bize yaramayacaksa da tebrikler ama o kişisel, yarıyorsa kulüpsel'de olabilir.

    (not: bursasporlu değilim)

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...