29 Ekim 2013

STSL 9. Hafta Karabükspor (D) | Bariz Hakem Hatası

Karabük maçı öncesi aslında itiraz etmemiz gereken bir olay vardı. Lua Lua'nın durumu. Hatırlayacağınız gibi Karabük ekibinin en önemli oyuncusu olan Lua Lua yan hakeme tüm dünyada hakaret olarak görülen hareketi yapmıştı. Ancak Antalyaspor'un yaptığı itiraza rağmen herhangi bir yaptırım uygulanmamıştı. Bu da tabii ki ilk hafta kafası yarılan Antalyasporlu futbolcu Aissati'nin bir maç ceza alması ile sonuçlanan olayı yaşamış olan Antalyaspor camiasını kızdırmıştı.

Bu maça içinse, yine deplasmanda bildik Samet Aybaba oyunu. Rakibi kitlemeye yönelik, fırsat buldukça gol arayan bir Antalyaspor. Deplasmanlarda yerimizde oturamıyoruz bu oyun anlayışından ötürü. Bu maçta da Rize maçı gibi başladık. Karabükspor'un ilk 10 dakikada dahi 2 farkla öne geçmesi işten bile değildi. Kalemizdeki pozisyonlardan sonra herkes eyvah fark geliyor dese de, ilk yarının ortasında dengeyi kurduk. Hatta pozisyonlar bile bulmaya başladık. Gördüğüm kadarıyla Karabük defansı çok kötü bunu kendi yararımıza kullanmalıydık. 


İkinci yarı başlarken umudum daha fazla idi. Antalyaspor bindiriyor, golleri kaçırıyorduk ancak ne olduysa hakemin verdiği saçma sapan, akıllara ziyan penaltı kararı tüm planları bozdu. Lua Lua'ya ceza vermeyen TFF ve onun paralı çalışanları, Lua Lua'ya bir de gol atma imkanı veriyordu. Maçtan önce hakem hakem diye sürekli konuşan Karabüklülerin feryatları işe yaramış demek ki. Bir de anlam veremediğim birşey vardı ki Karabüklülerin küfürleri. Hakem sayesinde kazandıkları golden sonra 5 dakika boyunca Antalyaspor'a küfür etti Karabüklüler. Zaten başka da bağırmadılar.

Bu haksız penaltıdan sonra dağıldığımız dakikalarda karambolden bulduğumuz kimin attğı bile belli olmayan gol biraz toparlasa da bizi, yine Karabük kalemizde ciddi tehlikeler yarattı. Ancak sonunda öyle veya böyle Karabük gibi bir deplasmandan bir puan ile döndük. En büyük kayıp Emre'nin ceza alması oldu sanırım ancak tertemiz Antalyaspor olarak başımız dik yolumuza devam ediyoruz.

Son paragrafta Karabük'e giden 07 Gençlik ve Grup 1966'ya değinmek istiyorum. Sesleri maç boyunca gür geldi televizyona giden herkesin ayağına sağlık. 


---------------------------------------------------------------------
Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz
Kardemir Karabükspor: Waterman, Mabial, Hakan Özmert, Sow, Erdem Özgenç, İlhan Parlak (Dk. 53 Ahmet İlhan Özek), Akpala, Lua lua, Uğur Uçar, İshak Doğan, Erkan Kaş (Dk. 82 Gökhan Ünal)

Antalyaspor: Hakan Arıkan, Vederson, Zeki Yıldırım, Serkan Balcı, Musa Nizam, Uğur İnceman (Dk. 46 Fehmi Emre Güngör), Melih Gökcek, Isaac, Diarra (Dk. 66 Baros), İbrahim Dağaşan (Dk. 75 Murat Duruer), Mehmet Sedef
Gol: Dk. 57 Lua Lau, Dk. 76 Uğur Uçar (kendi kalesine) (Kardemir Karabükspor),
Sarı kartlar: Dk. 61 Sow, Dk. 74 Erkan Kaş (Kardemir Karabükspor) Dk. 53 Mehmer Sedef, Dk. 71 Fehmi Emre Güngör, Dk. 90 Serkan Balcı (Antalyaspor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...