26 Ekim 2011

Yassak Hemşerim


Gün geçmiyor ki TFF yeni bir yasakla karşımıza çıkmasın. Bugün de derbilere yasak kararı gelmiş. Derbi demişken Trabzonspor maçları da İstanbul takımları ile derbi kapsamında yer almış. Günden güne özellikle tribüncü tayfanın bir hayli canını sıkan yasaklara bir de bu eklendi. Bunun sonrası deplasmanların tamamen yasaklanmasıdır.

Hatırlayın, 2 yıl önce bir Denizlispor deplasmanında da bize yasak gelmişti. Belki çok az kişi gidecekti o maça ama nasıl canımız yanmıştı. Bu işin İstanbul'u, Anadolu'su olmaz. Bu gelen yasak tüm Türk tribüncülerine gelmiştir.

Ha bunun için ne yapılır? Bana kalırsa Türk futbol taraftarından bir cacık olmaz. Sağlam bir yürüyüş, toplu bir protesto yapılır diye tonlarca fikir ortaya sunulabilir ama bana kalırsa bir tane ortak pankart bile asılmaz tribünlere.

Biz koyun gibi güdülmeye devam edelim. Hala bloglarda, forumlarda endüstriyel futbola karşı tribün kültürü diyelim. Geçti artık bizden azizim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...