06 Temmuz 2011

Kombine Kart Üzerine


Antalya'da tribüncü kısmı yıllardır alışıktı bedava bilet almaya... Bulunan koltuğa oturulur. Çoğu zaman koltuk bulunmaz, maç ayakta izlenir. Hatta oturan ayıplanır: "Tiyatro mu lan burası kalk ayağa bağır." Her şey gibi endüstriyel futbol bunu da değiştirdi. Artık kulüp gelirleri çok önemli. Bu gelirler için dönen şikelerden dolayı son günlerde ortamın nasıl karıştığını medyadan takip ediyoruz.

Akıncıoğlu yönetiminin gelmesinin ardından Antalya'da yaşanan değişimlerin başında belki de en önemlisi olarak tüm tribünlere gelen kombine kartları göstersek haksız sayılmayız. Antalyaspor'u bir haftasonu eğlencesinden çok daha fazlasına getirmenin yanında kombineden elde edilen gelir de arttı. İstanbul taraftarına ayrılacak %5 kontenjan garanti altına alındı.

Evet, bu yıl tüm stadın kombineli olacağı 3. yıla giriyoruz. Geçen yıl 125, 250, 1000 ve 2500 TL'den satışa sunulan kombinelerde bu yıl indirime gidildi ve kombine fiyatları 100, 200, 750 ve 2000 TL olarak satışa sunulacak. Tek seferlik bilet fiyatlarında değişiklik olmayacak. Hemen bir hesap yapmak gerekirse açık tribünden aldığımız bir kombine sonucunda Antalyaspor'u izlemek için 575 lira daha az ödemiş olacağız. Tabi buna kupa maçlarını falan dahil etmiyorum.

İnsanların kombine bilet alması hem kulubümüz, hem de kendileri için çok önemlidir. Kombine alırken yanımızda arkadaşlarımızı getirelim onların da kombine almasını sağlayalım.

----------------------------------------------------

Kombine alacaklar antalyasporum.com 'un yapacağı kombine haftası etkinliğine katıldıkları takdirde çeşitli hediyeler de kazanabilecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...