17 Aralık 2017

ZTK 5. Tur - Orhangazispor | Peki ama Neden?

Deplasmandaki ilk maçta elde ettiğimiz 3-0'lık skorun tur için bize yeteceği büyük ölçüde belliydi. Bu noktada tur açısından baktığımızda sahamızdaki rövanş maçını 3-2 kaybetmiş olmamız belki pek bir önem taşımıyor. Belki de ligde böylesi kötü günler geçirdiğimiz bir dönemde kupada kendimizi çok yıpratmadan istediğimiz neticeyi almak -yani turu geçebilmek- bizim için esas olan ama insan kendisine aşağıdaki şu soruyu sormadan da edemiyor.



Konuya bir de Orhangazispor cephesinden bakıyorum. Mücadele ettikleri 3. Lig 1. Grup'ta son sırada yer alıyorlar ve ligde kalma mücadelesi veriyorlar. Şu ana kadar oynadıkları 16 maçta aldıkları galibiyet sayısı 1... Herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın diye bir de yazıyla yazayım: On altı maçta sadece bir galibiyet...

Kupaya geliyorum. Antalyaspor'a karşı sahalarında oynadıkları ilk maçı 3-0 kaybettikten sonra rövanş için deplasmana geliyorlar. Rövanş maçında da 2 kez geriye düşmelerine rağmen kazanmak için oynamaya devam ediyorlar ve 90 dakika sonunda da bunu başarıp dönüyorlar.

Bu mücadeleleri belki tur için onlara yetmese de en azından bu galibiyet onlara bir nebze moral oluyor. Yazıyı yazdığım şu dakikalarda ligde üst sıralarda yer alan rakibine karşı şu an deplasmanda 2-0 üstün olmaları belki de bu moralin sonucu...

Peki, şimdi gelelim soruma:

Her şeye rağmen bu mücadeleyi Orhangazisporlu oyuncular ortaya koyabiliyorken bizimkiler neden ortaya koyamıyor?


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...