12 Aralık 2017

STSL 15. Hafta - Gençlerbirliği | Cümleler Tükendi

Bir önceki yazıya "Cümleler Tükenirken" başlığını atarken son derece olumsuz bir ruh hali içerisindeydim; ancak o ruh halimle bile cümlelerin bu kadar erken tükeneceğini tahmin edememişim.

Kendi sahamızda oynadığımız Gençlerbirliği maçında Deniz Kadah'ın son dakikada penaltıdan attığı golle beraberliği zarzor kurtarırken pek çoğumuz bu gole sevinemedi bile. Çünkü bu skorla 3 puanla kapatmamız gereken bir haftayı daha puan kaybıyla tamamlamış oluyorduk.


Maçla ilgili yazılabilecek bir şey yok. Teknik direktörsüz çıktığımız bu maçın ardından Ali Şafak Öztürk de -her şeye rağmen kendisine desteğini sürdüren hatırı sayılır bir taraftar kitlesine rağmen- istifasını açıkladı. Doğruya doğru bu istifayı "yarı yolda bırakmak" şeklindee ifade etmek hiç de yanlış bir yorum olmayacaktır.

Bu istifayla birlikte içinde bulunduğumuz bilinmezlik bambaşka bir boyuta ulaştı. Şimdi takımın başında ne hoca var, ne de başkan... Ne yazık ki Antalyaspor'da yine söz siyasetin...


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...