04 Ağustos 2014

Antalya Tribünlerinin Son Umudu Red Soldiers

Antalyaspor tribünün göz göre göre tükenişi hepimizin içini yakıyordu. Grupların hali içler acısı. Tribünde bir duruş yok, neye nasıl tepki verileceğini kestiremiyoruz. Antalyasporlu, Antalyasporluya düşman gözüyle bakıyor. 

Ben ve arkadaşlarım ortada destek verilecek bir grup göremiyorduk ne yazık ki. Zaten bireysel takılan Antalyasporlu sayısının, gruplardaki Antalyasporlular'ın sayısından fazla olmasının sebebi de buydu. Ancak mevcut grup liderleri bunun neden olduğunu sorgulamak yerine, hala tehdit ederek birşeyler yapmaya çalışıyorlardı.

Böyle bir durumda ne yazık ki demek zorundayım, herkes Berk abinin geri dönmesini istemeye başladı. Ne yazık ki diyorum çünkü Berk abi her zaman dönmeyeceğini söylüyordu. O kadar bitik hale geldik ki onu bile ikna etmeye uğraşmaya başladık. Sonunda grup olarak dönme düşüncesi olmayan bir yemekten sonra Berk abi ikna edildi ve Red Soldiers tribünlere dönme kararı aldı. 

Ben ve Özgün zaten birer Red Soldiers neferiydik. Berk Abi'nin bu kararı çoğu kişinin olduğu gibi bizim de yüzümüzü güldürdü. Antalyaspor tribünleri adına umudumuzu arttırdı. Daha çocukken 07 Gençlik'de Berk Abi sete çıktığında bu maç keyifli geçer diye düşünürdük çünkü. Daha Berk Abi'nin adını bile bilmezken. 

Red Soldiers'ın geri dönmesine neden mi sevindik. Çünkü biliyoruz ki, artık bizim de bir söz hakkımız olacak. Berk Abi'ye, abi şunu yanlış yapıyoruz diye korkmadan söyleyebileceğiz. Çünkü abilik, kardeşlik bunu gerektiriyordu, Red Soldiers da böyle büyümüştü. Ayrıca grup içerisindeki arkadaşlığı, kardeşliği anlatmanın da gereği yok. 

Red Soldiers eskiden de olduğu gibi türlü engellemelere maruz kalacaktır. Hatta daha pankart bile ortada olmamasına rağmen başlandı. Ancak bu bizi daha çok birbirimize bağlıyor farkında değil kimse. Bizler kendi başımıza e-bilet almayacağımızdan dolayı tribün içi olarak konuşamayacağım ancak diğer türlü her etkinlikte en önde bayrak taşıyacak kişiler olduğumuzu da söylemek isterim.

Tekrar hoşgeldin iyiki de geldin Red Soldiers!







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...