12 Temmuz 2014

Rezalet!

Antalyaspor başkanı olarak nam salan zat bugün yapıp yapabileceği en aşağılık hareketi yapmıştır. Temsil ettiği kurumun, yani bizim için sevdanın en önemli parçasını kutsal formamızı kendi geleceği için revize ederek kullanmıştır. 

Antalyaspor başkanı olarak isimlendirilen bu kişinin Antalyaspor ile adının anılmasından artık son derece rahatsısız. Avrupa ile tüm ilişkilerini kesmiş olan bir ülkede, Avrupa Birliği'ni düşünmüyoruz denilen bir ülkede AB Bakanlığı'na getirilen bir kişi hakkında yaptığı açıklamalardan sonra Antalyaspor başkanı olarak gözüken kişiyi uyarmıştık. 

Ancak bugün kutsal saydığımız, her zaman heryerde taşımaktan kıvanç duyduğumuz kırmızı beyazlı formamız önüne cumhurbaşkanlığı forsu kullanarak daha seçim için devletin tüm olanakları ile yaptığı tanıtım turlarında bir adaya vermiştir. 

Zaten sportif anlamda hiçbir başarı bekletmizin olmadığı bu adam, Antalyaspor adını tarihte ilk defa bu kadar kötü bir şekilde lanse ettirerek ve Antalyaspor'un kutsal değerlerini kendi çıkarları uğruna kullanarak tek isteğimizin bir şekilde bu adamdan kurtulması yönünde şekillendirmiştir.






1 yorum:


  1. http://alfabetikfutbol.blogspot.com.tr/2015/10/antalyaspor-nereye-gidiyor.html
    okumanı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...