11 Haziran 2014

Yeni Stadyumun İsmi Ne Olacak?

Yeni stadyumumuz sanki devlet gizliliği içerisinde, dışarıdan görüldüğü kadarıyla yükseliyor. Bu stadın yapımında neden bu kadar gizli davranıyorlar anlamak güç. Millet stadın yapılışını 24 saat canlı izlerken, biz içeride çalışan bir kaç kişinin ayda bir fotoğraf göndermesini bekliyoruz. Ne yazık ki bu konuda Antalya yerel basını da sınıfta kalmıştır. 

İşin bir diğer tarafında ise normal şartlarda en başta belirlenmesi gereken stat ismi ve koltukların rengi hala büyük bir muamma. Başka şehirlerde olsa, hiç tartışılmadan normalde belli olan şeyler biz de büyük bir krize neden olabilir. Bir bakarız rengarenk koltuklar olur stadın koltukları, bir bakarız şehirle alakasız bir kişinin ismi verilir stada.

Antalyaspor tribün grupları, Antalyasporlu dernekler, Antalya'yı seven ve gerçekten Antalya için birşeyler yapmak isteyen stklar bir an önce bu işin üstüne düşmeli. Antalya'nın bu en doğal hakkı olan stat ismi, Antalya ve Antalyasporla özdeşleşmiş olmalıdır, ondan dolayı özellikle isim daha sonra koltuk renklerine sahip çıkılmalıdır. 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...