01 Haziran 2014

Medical Park Gitti Sıraki Kim?

Antalyaspor'un küme düşmesinin ardından terkedenlerden biri de sözleşmesi biten Medical Park oldu. Normal şartlarda bunu sevinç nidalarıyla karşılamamız lazımdı ancak ne yaptık ki sevinelim bu habere?

Antalyaspor taraftarı olarak nasıl bir tepki gösterdik bu işe? Gerekli, gereksiz herşeyde pankart açan bizler, bir tane pankart dahi yazıp asamadık tribüne. Bir maçta sesimizi yükseltmedik medical parka. Arma aşkıyla diyoruz ya hani, armanın medical parka yazıldıktan sonra sesimizi de çıkarmadık, üstüne üstlük armasında medical park yazan ürünleri de ayaklı reklam tabelasıymış gibi üzerimizde gezdirdik. Hem de hiç utanmadan. 

Herkesin dilinde aynı şey vardı. Medical Park bilmem kaç dolar para verdi kulübe bunu küçümsememek lazım. Senin Medical Park'dan aldığımız parayı küçümsememen, Antalyaspor'u küçültüyor farkında mısın? Antalyaspor'un yaptığı reklamı kim yapabilir bu hastaneye. Hergün haberlerde 100lerce kez şöyle söyleniyor firmanın ismi. Millet dizilerde 2sn reklamım çıksın diye milyarlar harcıyor ancak senin takımın bir firmanın reklamını 100lerce kez yaparken gazetelerde, tvlerde sen parayı küçümsemeyelim diyoruz. Bilmem farkında mısınız ama Google'da Antalyaspor diye aratınca Medical Park olan arma çıkıyor en başta ve siz bunu para ile kıyaslıyorsunuz. 

Peki yönetime ne demeli. Bir de Gencer yıllardır bu kulübün içinde olan bir adam. Reklam anlaşman bitmiş sen hala genel kurulda nasıl olur da Medical Parklı armaları kullanırsın. Kulübün sitesi neden hala Medical Park ile dolu. Nasıl olur da bir basın toplantısı düzenleyip Medical Park'ın gittiğini duyurmassın. Hala heryerde Medical Park konuşuluyor. Sene başında ulusal kanallarda seni görüyorduk, bu iş için neden çıkıp herkesi bilgilendirmedin? Neden hala Medical Park deniyor bize. Bu nasıl bir ahlaktır. Hiç mi bir işinizi düzgün yapmayacaksınız?

Demek ki Antalyaspor'u küçültebiliriz hiçbir sıkıntı yok. En gereksiz detayları büyülten bizler, bizim aptallığımızı gören yöneticiler olduğu sürece Medical Park'ın gitmesinin hiç bir anlamı yok. Önümüzdeki günlerde Genpa Antalyaspor falan olmazsak, bari ben bir yerlerden para bulayım da 07harfli Antalyaspor veya Küheylan Antalyaspor falan yaptırayım takımın adını. Oh ne ala memleket.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...