25 Nisan 2014

Antalyaspor'un Düşüşü Şifo Kaynaklı mı?


Antalyaspor'da 5 sene boyunca görev alan, bu süre zarfında yaptığı açıklamalardan, Beşiktaş'a karşı ligde hiç galibiyet alamayışından, 5 sene boyunca takımı bir sisteme oturtamayışından, büyük Antalyaspor taraftarını sürekli küçümseyici konuşmalarından, Antalyaspor'un maaşlı çalışanıyken Beşiktaş için tüzük hazırlayışından, Antalyaspor'a Beşiktaş'ın kaşarlarını doldurup, hemşerisi olduğu futbolcuların Antalyaspor'dan para kazanmasına neden oluşundan, tüm şehir Avrupa'ya gitme hayali ile yanıp tutuşurken hedefi düşük tutuşundan, daha 5 senelik planlamamız var diyip birden istifa edip, Antalyaspor camiasını hazırlıksız bırakıp seçime 15 günde hazırlanmak zorunda kalan yönetim adaylarının iki ayağını bir pabuca sokuşundan dolayı  büyük Antalyaspor taraftarının tepki gösterdiği, Antalyaspor'a gelirken bir milli maçta göstermiş olduğu rezil tutumdan sonra Antalyaspor'da kariyerini düzelten ve bugün bulunduğu yeri Antalyaspor'a borçlu olan Mehmet Özdilek'in, Antalyaspor'un bugün ki durumunun baş sorumlusu olduğu konuşuluyor.

Mehmet Özdilek zamanında takıma alınan ve sahada hiçbir vasıf göstermemesine rağmen senelerce kaptan olarak Antalyaspor'un paralarını yiyen Uğur İnceman'ın başını çektiği bir gruba, Özdilek'in sürekli olarak talimatlar göndererek onların oynanamamasını istediği, bu oyuncuları daha sonra yine süperlig takımlarına transferini ayarlayacağı ve düşen Antalyaspor'a büyük bir ceza vermek istediği duyumları dolaşıyor.

Haber: Zürriyet Akdeniz.

---------------------------------------------------------------------------------

3 sene boyunca blogu takip edenler hiç böyle bir yazı yazmadığımızı biliyordur. Kaldı ki yukarıda verdiğim örneklerin bazılarına katılmadığımıza dair eski postlar da mevcuttur. Ancak Antalyaspor'u tekeli altına alan internet sitesinin haberlerinin tamamı bu şekilde yazılmaktadır. 

Şimdi bizim o siteyi okurken düşündüklerimizi acaba o siteye inanlar düşünmüş müdür, hakketten ya mide bulandırmak, ortalığı karıştırmak ne kadar kolay diye?

Biz de bu postu günde 15 defa FLAŞ FLAŞ FLAŞ, SON DAKİKA diye servis edelim mi?

Mide bulandırmayın, önce Antalyasporlu olun.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...