03 Nisan 2014

Antalyaspor Ultras Sticker #2

İlk yaptırdığımız stickerlar Antalyaspor tribünlerinde takip ettiğim kadarıyla beğeniyle karşılandı. Öyle ki bize bu sticklardan edinmek isteyen çok fazla renktaşımız vardı. Ama ne yazık ki maddi durumlardan ötürü dağıtacak kadar bastıramıyoruz, e artık herkes işin farkındadır para işine de giresimiz pek yok. Biz yine kendi yağımızda kavrulmaya devam. 

Hatırlayanlar bilir keep calm posterleri yaptırmıştık. Bu posterler de baya ilgi görmüştü. Biz de bunu sticker haline getirdik geçen hafta. Yine az sayıda bastırmak zorunda kaldık, elimizden geldiğince özellikle deplasmanlarda yapıştırmaya devam edeceğiz. 


Biz bu stickları bastırdığımız gün Ersan Abiler'in stickerlarını gördüm. Kupa maçı için Eskişehir'e giderken yaptırmışlar. Onlarda da bir Keep Calm stickerı var. Antalyaspor tribünlerine yaptıkları bu stickerlar için kendi adıma teşekkür ediyorum. Bu tarz çalışmaların çoğalması adına, hem onların yapıştırdıklarını, hem de bizim yapıştıklarımızdan bir kısmının fotoğrafını paylaşıyorum. 






   










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...