16 Ağustos 2011

Kombine Haftası Devam Ediyor

antalyasporum.com'un düzenlediği Kombine Haftası'nda ikinci gün geride kaldı. Kombine karta olan ilgi şaşırtacak şekilde üst seviyede... 'Şaşırtacak şekilde' diyorum çünkü geçen yılki konuşmalar, yine bugünlerde sosyal paylaşım sitelerinde devam eden "Stat çok uzak." söylemleri beni bu kanıya getirmişti ama tabii ki gerçek arma sevdalısı sosyal paylaşım sitelerinde olunmuyor, gerçek sevdalılar yine dayanamayıp kombinesini alıyor. Her şeyi geçtim. Yavaş yavaş kombine kültürünün kulübümüze yerleşiyor olması sevindiriyor beni.

Dünkü sponsorların yanında bugün çok sevdiğim Onur Ağabey'in (Onur Öz) sahibi olduğu sigorta şirketi de tesislerdeki yerini almıştı. Açık tribün 3. katta beraber "Goool..!" diye haykırdığım, deplasman yollarında yemeğini yediğim abimin hem kombine alıp, aldırtıp hem de Kombine Haftası'na sponsor olarak Antalyaspor'a en büyük hizmetlerden birini yapması beni çok çok mutlu ediyordu.

Bunların yanında bugünkü kombine alımlarında öne çıkan isimler ve gelişmeler şöyleydi:
 
Hasan Akıncıoğlu

Hemen günün sonuna geçmek istemiyorum ama efsane başkanların içerisine benim gözümde çoktan giren mevcut başkanımız Hasan Akıncıoğlu her sene olduğu gibi bu yıl da bizi ziyarete geldi.

Bugün akşama doğru gelerek Kombine Haftası sponsorlarının standlarını ziyaret edip, promosyonlar hakkında bilgi alan başkan kombine kart satışlarının nasıl gittiğini, taleplerin ne doğrultuda olduğunu da sormayı ihmal etmedi.

Kombine kültürünün artmasında en büyük pay sahibi olan Hasan Başkan daha sonra başarılar dileyerek ayrıldı.

Sedat Peker
 
Eski başkanlardan Sedat Peker bizzat kendisi kombine almaya geldi ve şirketinde çalışan personel için kombine kart aldığını söyledi. Kombine standı ile de ilgilenen başkanımız ayrılırken "Antalyaspor benim memlekette kamp yapıyor biliyor musunuz?" diye sordu. "A2 takım Burdur'da mı başkanım?" derken "Yok hayır. A takım Slovenya'da. Ben de Slovenya'nın konsolosuyum." diye esprili bir şekilde ayrıldı.

Zeki Ağabey

Diğer dikkat çeken isim ise eskilerden Zeki Ağabeyimizdi. Zeki Abi "İçimden geldi bu sezon kombine alacağım." diyerek kulübe giriş yaptı. Peşin olarak verdiği para ile bir tane açık tribün kombinesi aldı. Zeki Ağabey hayatında ilk kez kombine aldığını söylerken bizleri de sevindirdi. Deplasman otobüslerinin en renkli siması, hepimizin sevgilisi Zeki Abimiz demek ki bu yıl açık tribünde yine bizimle beraber olacak. Seni seviyoruz abi.

Harun Hoca

Bugün kombine satışlarında en çok çalışan isim olarak Harun hoca dikkat çekti. Antalya futbolunun yakından tanıdığı Harun Çetinsoy gün içerisinde iki kez kulübe gelerek yanında getirdiği isimlerle birlikte toplam 27 tane kombine kart aldı.

Ayrıca simaen tanıyamadığım ama kombine kart almaya gelen onlarca taraftarımız vardı yine bugün. Bazıları 10'lu 15'erli gruplarla kombinelerini aldılar. Hepsine teşekkür ediyoruz.

Manavgat-Serik rekabeti

Bugün sonunda çoğunluğu Açık Tribün olmak üzere 500'e yakın kombine kart satıldı. Yarından itibaren çeşitli oluşumların toplu kombine kart alımı da başlayacak. Çarşamba Manavgatlılar, perşembe Serikliler geliyor ve şimdiden kendi aralarında tatlı bir rekabet oluştu bile. İki gün boyunca gerçek Antalyalıların bir nevi bu tatlı yarışını izleyeceğiz ama kazanın Antalyasporumuz olacağı aşikar.

Haydi Antalya takımının yanına...
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...