10 Mart 2014

Ve Samet Aybaba Gönderildi

Son Rize maçından sonra daha maç hakkında birşeyler yazamamıştık. Bu maçta berabere bile kalma durumunda Samet Aybaba'nın artık sonunun geleceğini düşünüyorduk ancak, son zamanlarda en rahat alacağımız maçı da verince Aybaba'nın gidişinin önüne geçilmez oldu.


Dün akşamdan beri beklenen, alttan alttan dillendirilen sonuç bugün açıklandı. Samet Aybaba artık Antalyaspor'un teknik direktörü değil. 

Samet Aybaba geldiğinde olması gerektiği gibi hepimiz destek verdik. Ancak ligin arasına girerken belli idi Aybaba ile daha fazla devam edilemeyeceği. Tıpkı önceki teknik ekipte 3 sene sonunda belirttiğimiz gibi. Antalyaspor önünü göremiyordu hoca ile. Antalyaspor'un el freni olma özelliği sahadaki futbolculardan hocaya geçmişti çünkü. Antalyaspor korkaktı sahada. Biz buna karşı çıkıyorduk önceki dönemde olduğu gibi.

Bu kararın sonucunda belki Antalyaspor küme düşebilir. Ancak birşeyler denenmiş olacaktır. Bu düşüşüş önüne geçmek için bir harekette bulunulmuş oldu. Taraftara ses verildi. Ondan dolayı ben bu kararı alanları alkışlıyorum. Önceki yönetimin düştüğü hataya düşmeyip, anlamsız bir inadın peşinden koşmayanları alkışlıyoyrum. Antalyaspor'un göz göre göre küme düşmesini izlemek yerine birşeyler yapma telaşında olanları alkışlıyorum. 

Antalyaspor takımı bana kalırsa Aybaba kalsaydı da küme düşmezdi. Ancak bu takımın yeri bu değildi. Bu takıma korkak oyun oynatmayacak bir hoca lazım. Şimdi gelecek hocanın getireceği heyecan bile bizi götürür. Ondan dolayı hepimizin isteği Türkiye futbolunu bilen bir hocanın Antalya'ya gelmesi. 

Samet Aybaba'ya bizi kupada namağlup yarıfinale çıkardığı için kendi adıma teşekkürü bir borç bilirim. Ancak gitmesi gerekiyordu, gereken oldu.

Gelecek hoca hakkında çeşitli söylentiler var ancak blogu yakından takip edenler bilir, dedikodular üzerine hiç hareket etmedik, kesinleşen bizim bildiğimiz, hatta kamuoyunun dahi haberi olduğu ama resmileşmeyen konular hakkında hiç yazmadık. Ondan dolayı hoca belli olsun tekrar yorumumuzu yapacağız elbet.

Antalyaspor'da yeni bir dönem başlıyor. Bizim tek isteğimiz canımız Antalyaspor'un başarılı olması.

Taraftarınla çok yaşa Antalyaspor!




4 yorum:

  1. 'Antalyaspor takımı bana kalırsa Aybaba kalsaydı da küme düşmezdi' diyebiliyorsan sen bir daha futbola kafa yorma derim. Sene başından beri diyorum bu adamın takımın başına getirilmesi hataydı. Keza bu yönetiminde getirilmesi. Merak ediyorum admin efendi geçen yıl camiaya tarihinin en iyi sezonlarından birini yaşatan Şifo Mehmete demediğiniz lafı bırakmamışken; takımı bu hale getiren korkak Samete olan bu sevgininiz neyden ötürü?
    Ayrıca son bir söz sezon sonuda bu yönetim def edilmezse maalesef 'mazi kalbimde yara' !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde yorumumu blogpostta yaptğım için böyle cevap veriyorum ama bu saygısız tavrından ötürü cevap veriyorum.

      Samet Aybaba'ya olan sevgimi nereden çıkardın? Dikkatli okursan eğer, yanlıştan erken dönüldü Aybaba gönderildi yazmışım. İnsan sevdiği insan için "yanlış" der mi?

      Antalyaspor'un en iyi sezonlarından birini yaşadığını söylüyorsun geçen sene. Ben de sana diyorum ki, aç geçen sene ki maçlar hakkında ilk yarı ve ikinci yarı yazdıklarımızı oku. Antalyaspor ilk yarı istediğimiz futbolu oynuyordu, ikinci yarı yine alıştığımız korkak futbola döndü. Sonuç ortada, ilk yarı olmasaydı küme bile düşebilirdik.

      Evet Aybaba devam etseydi küme düşmezdik. Altımızdaki takımlar bizden daha kötü ve elimizdeki futbolcular Aybaba'ya rağmen dananın kuyruğu kopacağı zaman galibiyeti kendileri de alabilecek futbolculardı.

      Sen önce mazideki aşkını unut, Antalyaspor'un tek sevdamız olduğunu anla, ondan sonra Antalyaspor tartışalım.

      Sil
    2. Geçen yıl ligin ikinci yarısında hem lig hem kupa maratonunda sakatlıktan dolayı oynatıcak futbolcu olmamasına rağmen 'korkak futbola rağmen' yinede ligi BAŞARILI şekilde bitirmiş bir takım vardı.

      Bu sene ligde kendi ayarındaki takımları kendi evinde bile yenmeyi başaramamış bir futbol özürlüsü hocayla hala devam etseydik diyebilmen.. çok yazık

      Maziden kasıt bu takımın 2.liglerdeki haliydi sen bizi başkalarıyla karıştırdın. Biz sırf başkan gitsin diye rakip takımın attığı gollere sevinen Antalyaspolulardan değiliz. Biz sırf başkan gitsin diye Antalyasporun küme düşmesini isteyenlerden degiliz.
      Biz her koşulda Antalyasporun kazanmasını isteriz.

      Sil
    3. Sakatlıkların geleceğini sokaktaki her adam bilirken, Akıncıoğlu ve Özdilek mi göremedi de transfer yapmadı?

      Bu takım 12 kişi ile sahaya çıkarken, önceki sene şampiyon olmuş A2 takımından bir futbolcuyu kadroya dahil etmek, belki de o futbolculardan bir kaçını kazanmak kimsenin aklına gelmedi mi?

      Diyorsun ya Antalyaspor'u 2. liglerde takip ediyorduk diye, o zaman Antalyaspor'un sahiplenebildiğin gibi sahiplenebiliyor muydun, daha antremanlarını izleyemediğin fahiş bilet fiyatlarıyla maçlarına gidemediğin bir takımı nasıl sahiplenebilirsin?

      Bir tutturmuşsunu masal gidiyorsunuz. Bu takımın başında Mehmet Özdilek 100. maçına çıkarken sadece 07harfli Blog yazarlarının yaptığı pankart vardı tribünlerde. Madem bu kadar hayrandınız bu adama sevginizi siz neden göstermediniz?

      Yanlış olarak gördüğümüzü yazmak bizim en büyük kıvancımız. Kimseye de veremeyecek hesabımız yok.

      İyi okumalar, iyi günler.

      Sil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...