27 Nisan 2013

Yeni Blog: Antalyaspor Blog

Geçen senenin başları... Malum işimiz gücümüz Antalyaspor, her yerde takip ediyoruz takımı tribünde Televizyonda, sanal dünyada... İsmini sanını bilmediğimiz birisi sürekli Antalyaspor hakkında yazıyor, Antalyaspor ile ilgili tweetler atıyor.

Kısa bir takip sürecinden sonra yavaş yavaş tanımaya başladık Eda'yı. Kendisine bakıyorum Antalyalı değil, Antalya'da yaşamıyor ama "Antalyalıyım" diyen pek çok kişiden daha çok seviyor Antalya'yı. Zaten bizim de görmek istediğimiz "bizden daha çok Antalyalılar" değil mi?

Aynı zamanda sınıf öğretmeni olan Eda, Ankara'daki çocuklara da elinden geldiğince Antalyasporluluğu aşılıyordur eminim. Kendisinin de dediği gibi eski bir Antalyasporlu değil ancak iyi bir Antalyasporlu ve kendi düşüncelerini paylaşacağı blogunu açtı.

Blog hayatında tüm Antalyasporlu bloggerlardan beklediğimiz gibi bol postlar bekliyoruz. Bloglarımız Antalyaspor için önemli hale gelmeye başladı, bu önemi hep beraber artıracağız.

-------------------------------------- 
Twitter: @Basogretmen 
---------------------------------------




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...