12 Nisan 2013

Muratpaşa Ligde Final Yolunda

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği 3 kulvarda (Challenge Cup, Süper Lig ve Türkiye Kupası) da finale çıkmayı başaran Muratpaşa, bu 3 kulvarın 2'sinde(Süper Lig ve Türkiye Kupası) kupayı almayı da başarmıştı.

Temsilcimiz bu sene Avrupa kulvarında ilk kez Şampiyonlar Ligi mücadelesi verdi. Ancak Avrupa Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda elenerek gruplara kalamadı. Bu aşamadan sonra yoluna Kupa Galipleri Kupası'nda devam eden Muratpaşa eşleştiği Lokomotif Zagreb'i ilk maçta Antalya'da 34-28 yendi, deplasmandaki ikinci maçta ise rakibine 21-27 yenildi. Toplam skordaki 55-55 eşitliğe rağmen deplasman avantajıyla turu geçen taraf Lokomotif Zagreb olunca Muratpaşa'nın bu sezonki Avrupa macerası son bulmuş oldu.

Geçen sene Türkiye Kupası'nın sahibi olan Muratpaşa, bu sene ise Türkiye Kupası'nda yarı finalde Çankaya Belediyesi ANKA'ya elendi. Kısacası Avrupa'dan ve Türkiye Kupası'ndan eli boş dönen Muratpaşa şu an tek hedef Süper Lig şampiyonluğunu yeniden kazanmak...

Şampiyonluk yolunda play-off yarı final maçları ise bugün başlayacak. Yarı finalde Muratpaşa, Ardeşen Gençlik Spor Kulübü ile eşleşirken yarı finalin diğer eşlemişsen de Üsküdar Belediyesi ile Çankaya Belediyesi ANKA takımları karşılaşacak. 5 maç üzerinden oynanacak yarı final maçlarında 3 galibiyete ulaşan 2 takım finale yükselecek.

Yarı final maçlarının takvimini yazının sonuna görsel olarak ekledim. (Görselin üzerine tıklayarak görüntüyü büyütebilirsiniz.) Herkes programını uydursun ve Antalya olarak bizlere pek çok gurur yaşatan takımımızı bu önemli maçlarda da yalnız bırakmayalım.

Şampiyonluk yolunda yolun açık olsun Muratpaşa!





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...