04 Nisan 2013

Geçmiş Olsun Ali Dayı

Antalyaspor tribünleri deyince tartışmasız akla gelen ilk isimlerden biridir Ali Dayı... Antalyaspor'un kurulduğu ilk günden beri tribünlerde ve bu yıllar boyunca Antalyaspor sevgisini sadece kendi içerisinde yaşatmadı, bu sevgiyi pek çok kişiye de aşıladı.

Dün Ali Dayı'nın kaza geçirdiğini öğrenince pek çok kişi gibi endişelendik ama oğlu Murat Çınardere'nin konuyla ilgili açıklaması şöyle: "Babam geçirdiği trafik kazası neticesinde protezli olan sağ ayak diz kapağının altında çatlak meydana gelmiştir. Geçirdiği ameliyat başarılı geçmiş olup yarın (perşembe) sabah taburcu olacaktır. İyi dileklerinizi kendisine iletiyorum. Kendisinin morali gayet iyi. İlgi ve alakanız için herkese teşekkürler."

Yani neyse ki sağlığı ile ilgili endişelenilecek ciddi bir durum yokmuş. Hatta şu saatlerde taburcu olmuş olması gerekiyor. Ancak yine de Antalyaspor tribünlerinin en önemli isimlerinden olan Ali Dayı'ya bir geçmiş olsun dememek olmaz. Bu yazıyla hem kendisine bu geçmiş olsun dileklerimizi iletmiş, hem de iki fotoğrafla kendisinin tribün yıllarına ilişkin küçük bir nostalji yapmış olalım.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...