27 Nisan 2013

STSL 31. Hafta | Yazılacak Ne Kaldı Ki?

Bu sezon için umutlar da satırlar da tükendi artık. Öylesine maçlar oynuyoruz. Gerçi ligin ikinci yarısındaki kaç maçı "öylesine" değil de ilk yarıda toplanan puanların kıymetini bilmek ve bir hedefe ulaşmak için oynadık ki zaten? İlk yarıda biraz üst sıralarda kaldık diye yönetim ve Özdilek'in pişkinlikle karışık basiretsizliği hemen başladı.

Düşmesi kesinleşmiş, oyuncularının transfer haberleri medyada kol gezen Mersin İdman Yurdu'nu bile yenemiyoruz artık. "Maçtan önce "Avrupa umudu da kalmadı" diye yazmıştın, kazansan ne kaybetsen ne?" diyenler olabilir. Hani Akıncıoğlu ve Özdilek parayı çok seviyor, kulübün refahını düşünüyor ya işte her galibiyet tonla para... Şu kalan maçları kazan bari de kasaya para girsin.

Onca mağlubiyetin arasında maçtan sonra çıkıp konuşmaya bir haftacık yüzü olsun diye kazanmalı bu maçları Özdilek... Ha gerçi Mehmet Özdilek'e 2. yarı performansını sorsanız "Düşüş yok. Şansızdık, hakemler de çok etkiledi." diyecektir. Onun diyecekleri şimdilik bir kenara da ben size 2 tane istatistik vereyim:

• Ligin ikinci yarısında oynadığımız maçlarda -ertelenen 15. hafta Akhisar maçı da dahil toplam 15 maçta- sadece 10 puan alabildik, Mersin beraberliği ile kaybettiğimiz toplam puan 35 oldu.

• Deplasmanda en son galibiyeti 29 Ekim 2012'de aldık. Yani ligdeki son deplasman galibiyetimiz üzerinden tam tamına 6 ay geçmiş. O galibiyet sonrası oynadığımız 11 maçta 4 beraberlik, 7 mağlubiyet aldık.

Buyursun bu istatistiklerle anlatsın ne anlatıyorsa... Eğer varsa haftalardan beridir buraya yazdıklarımızdan başka yazabileceğimiz bir şeyler bize de söylesin ki biz de yazalım. Var mıdır ki söyleyebileceği hiçbir şey?





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...