30 Nisan 2013

Bu Neyin Primi?

Antalyaspor 85 bin liralık borç yüzünden icralık oldu. Şu anda takımın başarısızlığı yok sayılıp bunun üzerinde duruluyor. Ancak bu icra 5 yıl boyunca tek başarı olarak "ekonomik yükselme" olarak gösterilen bir kulüpte bazı işlerin yanlış gittiğini gösteriyor.

Antalyaspor futbol takımı hepimizi gururlandırarak ilk devrede müthiş bir performans gösteriyor ve ilk yarıyı puan tablosunun 3. sırasında kapatıyor. İkinci yarı ise teknik ve idari kadronun "amaçsız" demeçleri ile birlikte takım düşüşe geçiyor ve şu anda ikinci yarı puan tablosunda aynı takım sondan ikinci sırada...

14 maç oynamışız; 3 galibiyetimiz, 9 mağlubiyetimiz, 2 beraberliğimiz var. Bunun hiçbir şekilde izahı olamaz. İlk devre efsaneler üreten ekip 29 Ekim 2012 tarihinden sonra deplasmanda maç kazanamamış!

Bu haftaya geliyoruz. Rakip geçen hafta matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşmiş Mersin İdman Yurdu... Hani şu 6 ay önce deplasmandaki kupa maçında 5 attığımız ekip... Kötü bir futbol sergilerken Mersin kalecisinin hatası sayesinde bulduğumuz gol ile 1 puanı kurtarıyoruz ve futbolculara bu başarılarından(!) dolayı 6'şar bin lira prim veriliyor.

Bu neyin primi takım elbiseli abiler? Bu takım ne yaptı da ikinci yarı bu primi alıyor? Hele ki düşmesi kesinleşmiş bir takımdan alınan beraberlik sonrası... Madem bu kadar para dağıtmaya heveslisiniz, neden borcunuzu kulübün adına haciz gibi iğrenç bir imajı çizecek olan haciz olayını yaşatmak yerine borcunuzu kapatmıyorsunuz?

Hadi diyelim bu primi sadece ilk 11 oynayanlara verdiniz. Basit bir matematik hesabı yapalım. 6x11=66 yapar. Bizim borcumuz ne kadar 85 bin lira... Yani arada kalan fark 85-66=19 bin liradır. Öyleyse ilk 11'e bu primi vermesen, hocaların eşlerinin aldığı söylenen maaşları 1 aylık kessen bu haczi engelleyecek para çıkıyor. Hem de belki cebimizde su alacak para bile kalıyor.

Ha eğer bu prim söylentiyse, bu verildiği söylenen maaşlar söylentiyse çıkın açıklama yapın. Şeffafsınız ya hani!





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...