28 Şubat 2011

Birinci Ayın Ardından...

Bugün blogumuzun ilk ayını doldurduk. Amacımız internet dünyasında giderek daha önemli bir yer tutan bloglar arasında bir boşluğu doldurmak, bu armanın sesi olabilmekti. Elimizden geldiğince bunun için uğraşıyor ve bugün -gelecek aylarda daha fazlasını yapabilme temennisiyle- ilk ayımızı doldurmanın sevinci yaşıyoruz.

Antalyaspor sevdasıyla atıldığımız bu macerada doğruyu söylemek gerekirse bu ilk ay bizim için oldukça farklı ve keyifli bir ay oldu.

Şöyle bir özetlemek gerekirse:
•   Blogumuzun 4. yazısı olan Akaydın'a Stadyumu Sorduk ile yerel gazetelerde yer aldık. Antalya'nın en büyük sorunlarından stat meselesi için küçük de olsa bir şeyler yapmış olmanın huzurunu yaşarken daha da önemlisi yapılabilecek başka şeyler için cesaretlendik. Bu konudaki ısrarımızı sürdüreceğiz ve fırsat buldukça diğer yetkililer karşısında da stat talebimizi dile getireceğiz.

•   Mehmet Özdilek'in 100. maçı için hazırladığımız Antalya İle Gülsün 100'ün pankartı, sadece klavye başında yazı yazmak dışında ürettiğimizi de göstermek adına bizim için güzel bir çalışma oldu. Bugünkü Beşiktaş maçında da 5 yeni pankartımız ile tribündeki yerimizi alacağız. Tabii sonrasında da devamı gelecek.

•   Kayseri deplasmanından 3 puanla dönseydik elbette çok daha güzel olacaktı ama camiayla geçirilen bir hafta sonu, yıllarını bu arma peşinde geçirmiş abilerimizle edilen sohbetler de en az 3 puan kadar değerliydi. Dolayısıyla Kayseri Deplasmanı da güzel bir hafta sonu olarak kırmızı-beyaz anıların arasındaki yerini aldı.

Bu bir ay boyunca bunları yaparken elbette yalnız değildik.

Dolayısıyla gerektiğinde bilgi alışverişi yaptığımız, gerektiğinde deneyimlerine başvurduğumuz ve daha fazla kişiye ulaşmamızda bize en büyük desteği veren antalyasporum.com'a teşekkür etmemek olmaz. 

Bunun yanı sıra başta Hasan Sarı ve Ünal Aydın olmak üzere yanımızda yer alan dostlarımıza, çalışmalarımızda yardımlarını esirgemeyen yakınlarımıza ve tabii ki bizi yalnız bırakmayan takipçilerimize de teşekkürler...

Her şey Antalyaspor için..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...