02 Ağustos 2012

Udinese Maçından Arda Kalanlar

Antalyaspor'un son yazdığım hazırlık maçı yerinde izlediğim Konyaspor maçı idi, 2-1 yenilmiştik. O maçtan sonra Antalyaspor Ispartaspor'u 11-0, Celje'yi 5-0 gibi farklı skorlarla geçti.

Bugün karşılaştığımız Udinese'yi ise tanımayan yoktur. Bu sene İtalya'yı Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek bir rakibe karşı oynadığımızı unutmamak gerekiyor. Karşı takım isterse U18 ile çıksın, bu maç her türlü prestij için çok önemlidir.

Maçı 1000'e yakın futbolsever izlemiş. Şu anda Antalyaspor ismi onların hafızasına kazındı. Acaba bizim 3 gün önce karşılaştığımız Celje'nin adını kaç kişi hatırlıyor? Ancak yenilse idik unutmazdık. Aynen durum budur şu anda. Avrupa'da çok kişi Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Udinese'yi yenen takımı merak ediyordur.

Maçın özet görüntülerini izledim. Özellikle sağ kanattan epey hırpalanmışız ama dediğim gibi bu maçın teknikten öte yanları da vardır. Ayrıca Isaac'in maçın adamı seçilmesi de moral açısından önemli katkı sağlamıştır hem ona, hem de takıma. 


Udinese'de kim görev almış, paf takımıyla mı çıkmış bunların hiçbirinin önemi yok. Antalyaspor, bu sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Udinese'yi 2-1 mağlup etmiştir. Akrepleri buradan tebrik ediyorum.

Maçın özeti için;





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...