08 Ağustos 2012

TRANSFER | Emre Güngör

Antalyaspor bugüne kadar Diarra, Isaac gibi ses getirici isimlerle anlaşma yaptı. Özellikle en eksik olduğumuz forvet hattında yapılan bu transferler oldukça yerinde idi. Ancak bu gece kesinleşen Emre Güngör transferi sanırım en ses getireni oldu.


Uzun yıllardır stoper sıkıntısı çekiyoruz. Yalçın Ayhan bir derece de olsa orayı sağlam tutuyordu ancak ondan sonra Yalçın'ı bile arar olmuştuk. Emre orayı kapatacak kapasitede bir futbolcu benim gözümde.

Beni tek korkutan ise sakatlıkları... Bildim bileli 3 ay top oynayan 2 ay sakat yatan bir futbolcu Emre. İşin açığı Gaziantep'te forma giyerken ciddi bir sakatlık yaşadı mı bilmiyorum, ancak Galatasaray döneminde sakatlıklarla boğuştuğu bir gerçek.

Ancak bu Emre'nin kalitesini tartışmamıza gerekçe olarak gösterilmez. Antalyaspor "bonservissiz futbolcu transferi" politikasına göre başarılı bir transfer yapmıştır. İnşallah Antalyasporumuza yararlı olur.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...