27 Temmuz 2013

Gerçek Kombine Coşkusu

Geçen sene kombine zamanı yaşanan sıkıntılar malumunuz... Tribünler arasında oluşturulan uçurum fiyat farkı ile yapılmak istenen belli idi. Eski yönetim istediğini başarmış olsa da kaybeden Antalyasporumuz olmuştu. İnatlaşma yüzünden tribüncü dediğimiz büyük çoğunluk kombine alamamıştı.

Bu kombine inatlaşması öyle boyutlara varmıştı ki Antalyaspor taraftarı gazetelere bile ilan vermişti. İşte bu restleşmeyi Antalyaspor yönetimi basınını kullanarak "Mükemmel satışlar", "Kombine rekorları" gibi içi boş haberlerle kombine satışlarının iyi gittiğini duyurmaya çalışarak görüyordu. Biz zaten satılmadığını biliyorduk, ancak onlar bilmiyordu. Kaldı ki ilk hafta oynanan karşılaşmada ortaya çıkan durum her şeyi apaçık gösteriyordu.

Neyse ki yönetim değişti ve kombine fiyatları makul fiyatlara indirildi de Antalyasporlular kombinelere gereken ilgiyi gösterdi. Öyle ki ilk gün çoğu kişi yaşanan yoğunluktan dolayı "Maraton kombinesi bulamayacağız bu gidişle." korkusu bile yaşar oldu. Bildiğiniz üzere kombinede indirimli satış zamanı 4 Ağustos Pazar günü bitiyor. Şu anda satışlarda 1000 rakamı geçildi ve bunun tamamına yakını Maraton tribününden... Ayrıca belirtmekte fayda var. Bugüne kadar satılan tüm kombineler bireysel alınan kombinelerdi. Yani daha sponsor firmalar kombine almadılar. Bizim Antalya'daki arkadaş grubumuz da 3'erli 5'erli giderek aldı kombinelerini En son Serhat Abi gitti aldı kombinesini...

Siz de geç kalmadan kombinelerinizi alın. Bu sene çok güzel geçecek çok...





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...