20 Temmuz 2012

Hani Aydın veya Muadili?

Transfere hızlı bir giriş yaptıktan sonra transfer sezonunun Galatasaray'dan alacağımız bir futbolcu ile sonlanacağını düşünüyordum. Ancak günler geçtikçe sanki Galatasaray'dan alınacak futbolcu unutulmaya başlandı gibi geliyordu. Hatta Galatasaray taraftarları bile "Adamlar unuttu futbolcuyu, pek ses çıkarmayalım." diye aralarında dalga bile geçer oldu.


Dün Akıncıoğlu bu konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Bu açıklama da son zamanlarda yaptığı açıklamalar gibi bende hüsran yarattı. Daha önce Galatasaraylı iki futbolcu ile ilgilenmişiz; ancak Galatasaray bir tanesini vermek istememiş, diğer ilgilendiğimiz futbolcuyu da başka takıma satmak istemişler.

Bak bak sen. Galatasaray, şu seni bir türlü yenemeyen takım... Geliyor; sezon arasında, hem de kendi maçından önce, senin elindeki "iş yapabilecek" tek forvetini alıp gidiyor. Ancak sen sezon sonunda karşılığında istediğin iki futbolcuyu da alamıyorsun. Vermiyorlar. Sonra da çıkıp Galatasrayla aramızda sorun yok diye açıklama yapıyorsun.

Ey başkan, Galatasaray ile aramızda sorun olsun. Sırf İstanbul takımına yalakalık yapmak için koskoca camianın alay konusu olmasına nasıl razı oluyorsun? Çıkıp da "daha sonra Galatasaray'dan işimize yarayacak futbolcu alacağız" masalı anlatma bize. Sen zaten iki tane futbolcu istemişsin. Hiçbirini alamamışsın. Daha neyin hesabını yapıyorsun?

Taraftarına gelip "Para lazım, fedakarlık yapın." diye atıp tutuyorsun. Neden İstanbul takımının şımarık yöneticilerine bunları anlatmıyorsun? Neden masaya yumruğunu vurup Galatasaray'a gönderdiğin futbolcunun büyük katkısı ile şampiyon olan camiadan hakkın olan futbolcuyu alamıyorsun? Futbolcu alamıyorsan, madem ekonomik sıkıntıdayız, parasını neden almıyorsun?

Mehmet Özdilek sürekli açıklamalarında "Antalyaspor bizim zamanımızda saygın bir kulüp haline geldi." diyor. Antalyaspor sürekli saygın bir kulüptü, isimler sayesinde saygın olmayız. Ancak bu olayda nerede kaldı saygınlık? Akıncıoğlu hala çıkıp bahane üreteceğine hakkımız olan futbolcuyu İstanbul'dan alsın gelsin.

*Muadil: Aynı, eşit, eşdeğer, paralel...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...