26 Nisan 2012

Muratpaşa Süper Lig Şampiyonluğu İçin Ankara'da

Muratpaşa, bu sezon mücadele ettiği 3 kulvarda da finale çıkmayı başardı. Hal böyle olunca da sırayla final heyecanları yaşıyoruz. Bu finallerden ilki olan Türkiye Kupası'nda Maliye Milli Piyango'ya karşı mücadele eden Muratpaşa bu mücadelede gülen taraf oldu ve Antalya'ya tarihinin ilk Türkiye Kupası'nı kazandırarak tarihi bir başarıya da imza atmış oldu.

Şimdi geriye kaldı bizi bekleyen iki kupa... Sırada ise Hentbol Kadınlar Süper Lig'i final serisinin ilk maçı var. Yarın saat 17.00'da Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu'nda oynanacak bu karşılaşmada rakip yine Maliye Milli Piyango... Ankara'da okuyan bir Antalyalı olarak bir aksilik olmazsa yarın bu maçta olacağım. Ankara'daki tüm Antalyalıları da bu maçta bize tarihi başarılar yaşatan bu takımı yalnız bırakmamaya davet ediyorum.

Seride 2 galibiyete ulaşan takım Süper Lig şampiyonu olacak. Serinin ikinci maçı pazartesi günü Antalya'da, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda... Takımımızı Ankara'dan durumu 1-0 yapmış olarak uğurlayalım Antalya'ya, Antalya'da da pazartesi bitsin bu iş ki bir an önce Challenge Cup'ı düşünmeye başlayabilelim.




       Not:      
Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu nerede?
Cebeci İnönü Stadı yanı.

Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu'na nasıl gidilir?
Başkentray'ı (yani banliyö hattı) kullanarak erişebilirsiniz. Ayrıca Ankara'nın Siteler, Gülderen tarafından Sıhhıye-Ulus istikametine giden otobüsler Cebeci Stadı yakınından geçmektedir. Ankaray'ın Dikimevi istasyonundan 5-10 dakika yürüyerek de Yaşar Sevim Spor Salonu'na erişebilirsiniz. 297 no'lu Batıkent-Abidinpaşa otobüsleri de salonun yakından geçmektedir.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...