20 Ekim 2011

Dönebilsek Keşke Sana

Sivasspor maçı öncesinden antreman için yaşananlar ve maç sonrasındaki açıklamalar derken Antalya'nın mahkum edildiği Mardan rezaleti daha da trajikomik bir hal aldı. Mardan yönetimi adeta "Bana ne senden, ben parama bakarım." diyerek yediği kaba pislemiş oldu.

Bizi bu rezaletten kurtarabilecek senaryolar arasında en fazla dillendirilen senaryo yeni bir stadın yapılması... Hafta başında yeni stat için en uygun yer konusunda bir kamuoyu açıklaması bekliyorduk ama bu açıklama ertelendi. Hala beklemedeyiz.

Bu yeni stat senaryosu dışında hala dillendirilen bir diğer senaryo ise Atatürk Stadı'nın yenilenmesi... Açıkçası bana sorarsanız ben bu senaryoyu tercih ederim. Çünkü bu sayede yeniden Işıklar'a döneceğiz. Belki başka bir yere yeni bir stat seçeneği daha mantıklı geliyor olabilir ama yeni bir yer ne kadar Işıklar olabilir? Herkes bilir ki Işıklar Antalyaspor'dur..!

Bu duygularla yazdan kalma birkaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak isterim. Çürük denilen stadımızda nasıl olduysa Türkçe Olimpiyatları düzenlenmişti yazın. Fotoğraflar o zamandan. Uzun süre sonra stadın ışıklarını açık görünce önce biraz gözler yaşardı. Ardından belki bir daha göremezsek diye fotoğraf makinesine sarıldık. Gecenin sonunda ise ellerde bira, dillerde ise Işıklar anıları vardı.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...